Bebek İkinci El kalanlar yeni eklenenler kız erkek karışık bebek çocuk kangru ne arasanız burda

merahaba,

uyku tulumu + 3 adet bere (polar satılan bere yanındakiler) + mor wenice tayt + maroyal marka elbise almak istiyorum, görüşebilirmiyiz,

Son düzenleme:
Canım kremle beraber bikaç kıyafet alacağım mail adresini verirmisin ordan fotoğraflarını göndereyim.

resimdekinin aynısıdır 3 farklı müzik sesi calar ses ayarı vardır 5 kademeli sallama hız ayarı vardır ayrıca dakika ayarıda var ayarı kapatırsanız sürekli sallanır yada ayarlarsınız siz istedıgınızde durur dogumdan itibaren 9 kiloya kadar sallanır ben bebegim 3 aylıkken aldım o yüzden fazla kullanamadım birazda şişkoydu benimki aslında dogdugunda almam lazımdı bilemedim işte tecrübesizlik fazla kullanılmadı kızım cok sevdi ama gece gunduz onda uyudu suan kızım 6.5 aylık 1 ayı geçti kullanmıyoruz ben hellodan aldım 176 ya almıştım faturasınında fotosunu çekip koyarım isterseniz bebek oldugu icin kuramadım ama aynısının resmini koydum arızası lekesi kırıgı yok 140 a vericem ben kendi sitesinde 178 e satılıyor suan artık aramızda anlaşırız mail adresimi yazıyorum isteyen bana ulaşabilir madman_shadow@hotmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…