kızınızdan yokmu bişeyler yeni doğan için sizinki 4 aylık olmuş Allah bağışlasın.kız için uygun bişeyler paylaşırsanız ben düşünebilirim.iyi akşamlar...
Simdiden alanlara hayırlı olsun iyi günler de kullansın...Merhaba arkadaşlar uzun bi aradan sonra yeniden burda olmak çok güzel. Kizim doğali tam 4 ay oldu .onunla ve abisiyle oyalanmaktan siteye fazla giremedim özlemişim burayı yine cok güzel seyler var.ben yine oğlum un küçülenlerini satmaya karar verdim ki yeniden onlara bişeyler alabileyim simdi resimleri yükleyeyim
Simdiden alanlara hayırlı olsun iyi günler de kullansın...
Fiyatlar ve bedenleri yazarmisiniz sagolun...
7 tl beden 1 yaş LCW hırka
3tl 12 ,18 ay.jpg beyaz çizgili olan
4 tl 12, 18 ay. mavi beyaz çizgili olan bu ikisi takım mı acaba?
birde renk solması leke vs yok degil mi
bu üçünü nekadara bıraakırsınız
Max marka pijama tek takım değil 3 tl olan hangisiydi bulamadım:)
Hirka dediğimiz penye kapsonlu onda hafif renk solmasi var ama cok göze batmiyor 3 sana 10 olur siftah senden ..
Panduflar 19 no nike ayakkabi 22 no sapasağlamlar. maymunlu panduf ta biraz yırtılma var ama oda giymesine engel değil.
Merhaba arkadaşlar uzun bi aradan sonra yeniden burda olmak çok güzel. Kizim doğali tam 4 ay oldu .onunla ve abisiyle oyalanmaktan siteye fazla giremedim özlemişim burayı yine cok güzel seyler var.ben yine oğlum un küçülenlerini satmaya karar verdim ki yeniden onlara bişeyler alabileyim simdi resimleri yükleyeyim
bunların hepsıne talıbım beden ve fıyat yazarmısınız..
Yazdım , nerde oturuyorsunuz.
Merhaba arkadaşlar uzun bi aradan sonra yeniden burda olmak çok güzel. Kizim doğali tam 4 ay oldu .onunla ve abisiyle oyalanmaktan siteye fazla giremedim özlemişim burayı yine cok güzel seyler var.ben yine oğlum un küçülenlerini satmaya karar verdim ki yeniden onlara bişeyler alabileyim simdi resimleri yükleyeyim
sizde varmı ?? mont pantalon ??
Var canım ama su an hala oluyor 92 nin üstü boyumuz , ,yinede iyice bir bakayım dolaplara çıkarsa eklerim foto.
Ilk basta eklediğin mavi ve geri lcw kazak kaç yas ve fıyat yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?