- Konu Sahibi masalindunyasi
kargonun acelesi yoktu,teşekkür ederim canım. Kot gömleği koltuk altından ölçer misin? Birde sende bir eşofman altı gördüm onun boy ve durumu nedir?
canım 49 cm geldi göğüsden biraz esnese 51 cm fln...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kargonun acelesi yoktu,teşekkür ederim canım. Kot gömleği koltuk altından ölçer misin? Birde sende bir eşofman altı gördüm onun boy ve durumu nedir?
canım nelerin kaldı takas yapalım demiştik ama bende son kalanları yükledim az önce
canım kaç bedensin sen şimdi bende yüklüyorum bişeyler bakın isterseniz
Banyom mavi gelen hediye takım uymadı 2 kere serdim kaldırdım uysun diye kahve çöp kutusu ve fırça aldım ama nafileaRKADAŞLAR ZAMAN BULUINCA TEKRAR YÜKLERİM DİĞER ELBİSE,CEKET,PARDESÜ DURUŞU İÇİN MAİL VERİRSENİZ FOTOMU ATARIM
38/40 BEDENLER İÇİN
cANIM GÖMLEĞİN İSTEĞİN ÜZERİNE GÖRÜNTÜLERİ BEN BAYAĞA UCUZ TUTTUM TEK BİR DEFORMASYONU VE YAKA İZİ YOKTUR.
pANTOLONUMLARLA BERABER ALDIĞIM ÜRÜNDÜR HAMİLE OLDUĞUMU BİLMEDEN EVET TAM BİR AYLIKMIŞIZ:)
Gçmlekleri paketli olanlar 7 tl ye düşürdüm m/l bedenler marka değiller ama kumaşları güzel
Diğeri satıldı
aRKADAŞLAR ZAMAN BULUINCA TEKRAR YÜKLERİM DİĞER ELBİSE,CEKET,PARDESÜ DURUŞU İÇİN MAİL VERİRSENİZ FOTOMU ATARIM
38/40 BEDENLER İÇİN
Kaban colins 38/40 beden 20 tl
Ceket 10 tl
pantolonlar 10 tl
trikolar 5 tl
fuşya bluz hediye çoklu alımda
beyaz swet yıkanmadı bile 7 buçuk tl
Sorun bedenlerini cevaplayayım takas yaparım ama adaletli olacak
genelde 38/40 bedenler
canım likralı kotlarından kaldımı büyük beden olanlardan
Beyaz pantolonun bedeni ve fiyati nedir ?
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1002291&d=1393674681
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1002307&d=1393674837
TAKAS OLUR MU
BANYO TAKIMI BENİM BENYOYA YA UYGUN HEMİDE![]()
Ne demek canım benim sen yeter ki beğen...hemen gönderirim
Canım ben puantiyeli perde ve tülü beğendim...sen banyao ve kalpli tuniği bu şekilde değil mi canım?