Kalanlar 3 tl ve 5 tl ye arkadaşlar .

aRKADAŞLAR ZAMAN BULUINCA TEKRAR YÜKLERİM DİĞER ELBİSE,CEKET,PARDESÜ DURUŞU İÇİN MAİL VERİRSENİZ FOTOMU ATARIM
38/40 BEDENLER İÇİN
Banyom mavi gelen hediye takım uymadı 2 kere serdim kaldırdım uysun diye kahve çöp kutusu ve fırça aldım ama nafile
kaldırdım takım halinde satabilirim...kova ve fırçayı resimlemedim çıkarınca resimlerim.Bu 3 lü takım kabartmalı gibi ince değil..20 tl.
Çanta sıfır hediye doğum hediyesi olarak bebek yerine bana geldi...fiyat bilmiyorum ünlü marka değil 15 diyebilirim.
Pantolon 30 beden üstü olanlar için özellikle ideal little big indirimsizken aldım ç çünkü beğendim 10 tl
Elbise Ayhan 10 tl sizin için denedim ama hoş olmadı tabi inceyken süper duruyordu:)
Botie zaten indirimdeydi yine aynı 10 TL DİYİM NAPİYİM:)bOYA BİLE YAPILMADI DAHA YEPYENİ
pETROL YEŞİLİ DAPDAR KALIP UZUN DİZİ GEÇİYO ARKA BAĞLAMALI TUNİK HIRKA 6 TL OLSUN

Son düzenleyen: Moderatör:
cANIM GÖMLEĞİN İSTEĞİN ÜZERİNE GÖRÜNTÜLERİ BEN BAYAĞA UCUZ TUTTUM TEK BİR DEFORMASYONU VE YAKA İZİ YOKTUR.
pANTOLONUMLARLA BERABER ALDIĞIM ÜRÜNDÜR HAMİLE OLDUĞUMU BİLMEDEN EVET TAM BİR AYLIKMIŞIZ:)

36 dan 40 a kadar olabilir kadifedir üstte çok şık duruyor butik mağaza ürünü
20 TL

Eklentiler

• $SAM_1452.jpg
    $SAM_1452.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 62
  • $SAM_1453.jpg
    $SAM_1453.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleyen: Moderatör:
  • Beğen
Reactions: Nil
Kaban colins 38/40 beden 20 tl
Ceket 10 tl
pantolonlar 10 tl
trikolar 5 tl
fuşya bluz hediye çoklu alımda
beyaz swet yıkanmadı bile 7 buçuk tl
Sorun bedenlerini cevaplayayım takas yaparım ama adaletli olacak
genelde 38/40 bedenler

Canim pantolonlar elinde mi kaç beden bide ben dar paça istiyorum :( bunlar dar paça mi ?

canım likralı kotlarından kaldımı büyük beden olanlardan

42 beden mavi var ama likralı değil canım düşük bel yeni aldım birebir kampanyadan...
Yüksek alıştım doğumdan sonra..
Likralı kot 40 bedene göre var canım 2 tane kaldı biri koton kumaşlı kot değil diğeri kot llittle big ama alt boru iniyor vucutta duruşu dar

Back