Kalanlar 3 tl ve 5 tl ye arkadaşlar .

canım bu kabanın bedenı nedır. benım suankı gıydıgım 42 beden ama bırazcık dar gelıyor sanrım önunu zor kapatıyorum. bu nasıl.

Bebişim göğüs bedenin büyükse önü kapanıyor ama biraz zorluyo...54 cm göğüsden ölçtüm.
ilk etapta fermuar sonra çıt çıt detayı var kalitelidir tavsiye ederim bedenin uyuyorsa

Bebişim göğüs bedenin büyükse önü kapanıyor ama biraz zorluyo...54 cm göğüsden ölçtüm.
ilk etapta fermuar sonra çıt çıt detayı var kalitelidir tavsiye ederim bedenin uyuyorsa

yok canım benım normal gögusten yana sıkıntı yok da karın ve sırt bölgesı kastırmaz ınsallah siyah elbısem ıle bu sıyah kabanı ıstersen takas yapabılırız. ama kaban 42 beden dımı

canım mavi jean evet ben açtım onu zaten sonra kıvırdım.....ama o 42 beden haberin olsun..diğerleri 38/40 beden sen okeylersen yollarım hepsini....kotlar 10 tl canım.....

42 kalsın diğer ikisini alayım canım.. özelden adresimi yollarım ödeme nasıl olacak?? ptt ile mi??

boylarını sormadım ama??

Son düzenleme:
42 kalsın diğer ikisini alayım canım.. özelden adresimi yollarım ödeme nasıl olacak?? ptt ile mi??

boylarını sormadım ama??

şimdi bazanın alıından çıkaramam oğlan uyuyo ama sonra ölçerim biri fermuar detaylı olan boyuma göreydi sanırım 1.62 cm...diğeri uzun geliyordu içe kıvırmıştım kestirmeden zaten kestirmeye fırsat kalmadı hamile kaldım ve hemen kilolar gelmeye başladı

kargonun acelesi yoktu,teşekkür ederim canım. Kot gömleği koltuk altından ölçer misin? Birde sende bir eşofman altı gördüm onun boy ve durumu nedir?

canım bugün kargom vardı seninkini de yollayayım dedim...tez canlıyımdır malesef bu huyumu sevmiyorum:18:
yarın ölçer bildiririm cnm...eşofman 36/38 beden çok esnek değil,pantolon duruşunda

canım nelerin kaldı takas yapalım demiştik ama bende son kalanları yükledim az önce

Back