- Konu Sahibi masalindunyasi
-
canım bu kabanın bedenı nedır. benım suankı gıydıgım 42 beden ama bırazcık dar gelıyor sanrım önunu zor kapatıyorum. bu nasıl.
Bebişim göğüs bedenin büyükse önü kapanıyor ama biraz zorluyo...54 cm göğüsden ölçtüm.
ilk etapta fermuar sonra çıt çıt detayı var kalitelidir tavsiye ederim bedenin uyuyorsa
yok canım benım normal gögusten yana sıkıntı yok da karın ve sırt bölgesı kastırmaz ınsallah siyah elbısem ıle bu sıyah kabanı ıstersen takas yapabılırız. ama kaban 42 beden dımı
bunun bedeni nedir acaba canımEki Görüntüle 999589
likralı olan kotları almak istiyorum, mavi jeans olanın paçası açılarak da kullanılabilir mi??
canım bu ne kadar?Eki Görüntüle 1000042
canım mavi jean evet ben açtım onu zaten sonra kıvırdım.....ama o 42 beden haberin olsun..diğerleri 38/40 beden sen okeylersen yollarım hepsini....kotlar 10 tl canım.....
42 kalsın diğer ikisini alayım canım.. özelden adresimi yollarım ödeme nasıl olacak?? ptt ile mi??
boylarını sormadım ama??
canım ya ben kargonu yolladım 1 saat önce ama bunun bedeni 36/38 eğer üst küçükse 40 beden..
fiyatı 10 diye düşük tuttum
kargonun acelesi yoktu,teşekkür ederim canım. Kot gömleği koltuk altından ölçer misin? Birde sende bir eşofman altı gördüm onun boy ve durumu nedir?
canım bugün kargom vardı seninkini de yollayayım dedim...tez canlıyımdır malesef bu huyumu sevmiyorum:18:
yarın ölçer bildiririm cnm...eşofman 36/38 beden çok esnek değil,pantolon duruşunda
Arkadaşım ve onun arkadaşı yani benim 2.dereceden arkadaşıma hayırlı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?