hangilerının kaldığını tam olarak bilmediğim için bir fiyat veremicem aslında ben sizden fiyat bekliyorum.benim oğlum küçük ama İHH ye yardım için alıyorum.biz eşimle kendi kıyafetlerimizden göndermiştik.sonra bebeklerin ve çocukların suriyede cok fazla giysiye ve yiyeceğe ıhtiyacı olduğunu öğrendik.yiyecek kısmı için un gönderdik ama giyecek kısmını halletmeye çalışıyoruz.o yüzden bu sitede uygun toplu alım yapmak istiyorum.
cnm 40 vereyim gel anlasalimmm
yok on kdar bışi cnm badıler fılan. uc de pant.
2 tllik badilerin heosi. 5 tllik 2 pantolon badiler. 10 tllik gomlekli badi . Pantolon. Hesaplarima gore 80 edio
hepsi 80 ediyorsa 40 çok az değilmi? tam olarak kaç parça anlamadımda canım. sen bana numaralarını yazsan daha ii olur inan. orta da bi fiyat veriririm sana. ürünlere bakalımda 55filan olabilir
cnm fiyat ver diyince elimde olan imkani soledm gercektn. Cikar gitsin elinden. :) 2 tllik ustler. 5 tllik badiler. Bide on tllik ayagi lastikli pantolon var. Bide ceket var bi . Kahverengi.
canım t
oplam kaç tane 2tllik, 5tllik filan bari onları yazsan böyle anlamıyprum neleri istediğini. benim hesaplarıma göre istediklerin 60tutuyor. o zaman 40 olsn zaten dedim. yanlış mı hesaplıyoruz anlamadım.ya mesela 2tllik2. 3. resim 5 tllik 2.4. resim gi,bi anlatsan yardımcı olcam zaten sana.senn istediklerini anlamadım. fiyat önemli değil
sole solım gecenkı anlastıgımız ve 90 tutan urunlerın hepsını 40 a ver anlasalım .
sole solım gecenkı anlastıgımız ve 90 tutan urunlerın hepsını 40 a ver anlasalım .
hepsi %50indirimli arkadaşlar. elimden çıksın diye
Canım bunlar ne kadar yapıyor ve bunlar hepsi 12_18 ay değilmi eğer öyleyse bunları alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?