Bebek İkinci El kalanlar 2,5,7,10tl 50tl üzeri %10 indirim ve hediyeler

3ürün beğenin 2sinin parasını ödeyin. Hatta ürün sayınızı artırın indirim yapayım. Kızım gelecek. Bu ürünleri koyacak yerim yok

7.5 tl olan kokten kollu kapsonluyu begendım bıde 15 tllık kot ceketı begendım ıyıce bakayım sıze doncem urunlerde leke yok dımı hıc.. oglum var 5 aylık onumuz yaz yazlık bısıler alasım var.

5 tllık mavı tsortle 7.5 tlllık onu kırmızı kopeklı gomlegıde begendım. toplu dusunup sıze doncem.

canım sen beğendiklerini kaç tlik olduğu ve resim numarası ile söylesen kafam karıştı biraz:) birde önü köpekli beyaz gömleğin takım pantolonuda var kot. onada bak takım süper duruyor. birde kesinlikle leke filan yok. burda bir sürü ürün sattım hiç şikayet almadım. memnun kalmazsam koşulsuz iade alrım merak etme. zaten çoğu sıfır gibi ama biraz giyilmiş olnlar var. sen beğen ben beğendiklerinin durumları hakkında tek tek yazarım sana. kokten yazmışsınya onu anlamadım ne demek

sıfır kol yanı :) alanyalılar bole konusuyor bıraz kusura bakmayın :)))) tamam dur sımdı bakayım hepsını yazcam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…