Kalan ürünler 50-51-53.sayfalarda...cuma son kargo..

Mango çanta deformasyonu var gözüküyor deri kısmında, 6TL deri büyük el çantası(kısa askısı da var) 10TL derimod büyük çanta sapasağlam 15TL yazlık çiçekli üst büyük beden 8TL Mavi Mbeden üst 6TL Polo Garage 1beden yumuşacık ve ince üst 4TL Yargıcı Sbeden kaliteli kumaş üst 5TL Kalın şık mont 12 TL Fabrika Mbeden önü şifon arkası triko üst 7TL bershka M/L beden askılı üst 10TL Dorothy Perkins büyük beden eşofman üstü 10TL Forever New şık bluz 8TL Park Bravo keten tulum 15TL Topshop üst 5TL Atalar 42beden şık elbise 15TL

canım net gitmrden hemen yazayım:ürünlerin süper hayatım çok güzeller ve çok düzenli paketlenmmişler.Herkese tavsiye ediyorum seni.Bu arada kışlık kaban bedeni:))telden yazabilirsin

Bej Babetim yoktu ama? Babetler zaten satıldı elimde bir tane sandalet kaldı sadece:) kutu çanta da satılalı baya oldu..

Ben ilk sayfaya bakmsim gorur görmez hem o heyecanla yazdım sonra 34 sayfa yazıldığını görünce anladım ki çoktan satılmış hepsi ama ürünleriniz çok güzel yakın tarihli paylastiklarniza bakicam şimdi inşallah kendime uygun bir şey bulurum

:) ok, ilgilendiğiniz veya merak ettiğiniz bir şey olursa cevaplarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…