Bebek İkinci El ,"Kalan oyuncak ve giyim son sayfada,25 tl üzerine kargo benden/satış durduruldu

Kargoyu gönderdinizmi gönderince takip numarası yazarmısınız her gün dışarı çıkıyoruzda gelip geri dönmesin ona göre takip edelim

kürk satıldımı acaba fiyatı nedir....

tamam almak istiyorum ama yarın ödeme yapabilirim hesap noyu bildirin özelden...kesin alaıcıyım bi aksilik olmazsa bu saatten sonra nete giremem ikizlerim var o yüzden yarın haberleşelim lütfen....
Kürk ceket duruyor.Fİyatı 15 tl.SIfır gibi,bir kez giydi sadece.

Pazartesi verdim kargoya ,size de özel mesaj attım.AMa ne oluyor anlamıyorum,gitti gözüken bazı özel mesajlarım gitmiyor,.KArgo takip No da yazmıştım,yarın gelmezse tekrar yazarım

Pazartesi verdim kargoya ,size de özel mesaj attım.AMa ne oluyor anlamıyorum,gitti gözüken bazı özel mesajlarım gitmiyor,.KArgo takip No da yazmıştım,yarın gelmezse tekrar yazarım

özel mesaj kutunuz dolu size mesaj atamıyorum gönderdiğiniz mesajlarda o yüzden gitmiyor olabilir.

Sizden iban numarası ve ödemem gereken tutarla ilgili bilgi bekliyorum iyi akşamlar.

Satılmadılar henüz.mothercare bluzların yakaları lastik gibi,oldukça esnek.Güzel yorumunuz için de çok teşekkür ederim,güle güle giysin,güle güle büyüsün kuzunuz.

Satılmadılar henüz.mothercare bluzların yakaları lastik gibi,oldukça esnek.Güzel yorumunuz için de çok teşekkür ederim,güle güle giysin,güle güle büyüsün kuzunuz.

C&A marka koton kazak 7.5
Mothercare marka 3 adet tshirt (3ü 7,5 TL)
C&A marka kadife üst ve alt günlük giyim 7.5

bunlarıda benim için ayırırmısınız birde üçüne kargo dahil bir fiyat verirseniz bunlarıda almak istiyorum adresim sizde varmı?
yeni ekleyeceğiniz 2 yaş varsa onlarida grmek isterim yoksa bunlari aliyorum

Eki Görüntüle 896368

Son düzenleme:
Tamam ,beğendinizse fiyat önemli değil anlaşırız.DOlaplar boşalsın istiyorum,ekleyeceklerim olur.AYırdım onları size,almasanız da dert değil.ZAten bu yıl giydirmeyeceksiniz,ekleyeceklerimi de görün,bir süre sonra yollarım size.SElamlar

bana dönmediniz adres bilgilerimi yazmıştım özelden............

Tamam teşekkür ederim kesin almak istiyorum onları ekleyeceklerinizide göreyim ona göre tek kargo halinde alırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…