1.foto : Castorland hayvanlar ve yavruları karton puzzle. 4,5,6 ve 7 parçalı 4 hayvan ve yavrusu.Büyük parçalı,miniklere uygun -10 TL[kızım hiç oynamadı ama kutusu biraz yıpranmış)
2.foto : Educa winnie the pooh 9 parçalı 2 adet ahşap yapboz[kutusu biraz yıpranmış) 10 TL
3.FOTO : 9 adet kitap Bilge masallar, Küçük tavşan ne duydu,cesur böğürtlen,arkadaş istiyorum,kızkardeşim doris,cesaret hakkında konuşmak ister misin,kıskançlık hk konuşmak ister misin,dikkatle dinlemek hk konuşmak ister misin,öfkelenmek hk konuşmak ister misin - 15 TL
4.FOTO : 2 adet kitap Annemi neden çok seviyorum,neden babamı çok seviyorum - ikisi 5 TL
5.FOTO
amuk prenses ilk yapboz kitabım.Kalın sayfalı,içinde resimlerin üzerine yeleştirilen 5 adet yapboz var.Paketinde açılmamış. 10 TL
6.FOTO :Uğurböceği sevimli pelüş.carrefourdan 25 TLye alındı,oynanmadı. 10 TL
7.FOTO : Philips Avent manuel(elle sağan) süt pompası.120 tl civarına alındı,çok az kullandım. Kutusuyla birlikte(kutusu biraz yıpranmış),2 adet Avent 120 cc biberon ile(emziklerini attım yeni alınmak istenir diye).Yanında 18li lansinoh göğüs pedi hediye - 45 TL
8.FOTO : 7 adet kitap 20 TL
9.FOTO : AVENT su içme yardımcısı, üç dört defa kullanıldı 7,5 TL
10.FOTO : Ikea mama sandalyesi,minderli .Kullanıldı,sıfır gibi değil ama daha çok çocuk büyütür.Bizi çok rahat ettirdi ,yeni sahibini bekliyor. Minderiyle beraber 25 TL,elden teslim tercih ediyorum.İstanbul Ataşehirdeyim.
11.foto :Hollanda H&M den alınmış kız montu.Yandan fermuarlı,içi polar.4-6 ay bedenli,68 cm 20 TL
12.FOTO : Baby Ktan marka pembe sling.Çok rahat,sırtı ve beli ağrıtmayan.ABD den getirttim,kargo hariç 60$a aldım.Son fiyat 35 tl.