Bebek İkinci El ,"Kalan oyuncak ve giyim son sayfada,25 tl üzerine kargo benden/satış durduruldu

dileksu

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
722
250
333
İstanbul
Aşağıdakilerin her biri 5 TL ve bedenleri 92 cm.

C&A marka ,baharlık koton pantolon(sadece 1 defa giyildi)
C&A marka ,pembe baykuş desenli,etekleri fırfırlı tünik(4-5 defa giymiştir)
Mothercare marka, kot ,içi fuşya rengi polar şapka(kullanıldı ama gayet iyi durumda)
Andy wowa marka,kadife kırmızı şapka(bedeni 1 yazıyor ama 1 yaşa büyük,1,5-2 yaş giyebilir,kullanılmadı)
Pace marka poplin gömlek ve LCW marka yarım balıkçı tshirt(mavi gömlek giyilmedi,diğeri kullanıldı) ikisi 5 tl
Mothercare marka ,%100 koton triko tünik(aslında 12-18 ay elbise ama ben tünik olarak daha şık bulup aldım,1 defa giydi)

Aşağıdakilerin her biri 7,5 TL ve bedeni 92 cm

C&A marka koton kazak
C&A marka,Hello Kitty kot elbise
Mothercare marka 3 adet tshirt(3ü 7,5 TL)
C&A marka açık pembe kadife pijama takımı(pijama önden düğmeli)
Mothercare marka haki renkli penye tulum
Tchibo marka kadife pijama takımı
C&A marka kadife üst ve alt günlük giyim(renkleri farklı,takımını bulamamıştım)
Deichmann marka kot kumaş sandalet(24 numara)

Son eklediğim fotoğraflarda: C&A marka çok şirin gezme tulumu.Dışı polar,içi şık pembe pamuk astarlı,kapüşonlu.Soğuklarda dışarı çıkarken kurtarıcıdır.92 cm

Geox marka,deri ayakkabı.25 numara ama kalıbı 24,24,5 gibi.

Mothercare marka ,ekru ,içi saten astarlı şık kürk ceket.Sadece bir defa giyildi.24-36 ay bedenli

92 cm kaç yaş oluyor?
Üçlü uzun kollu tişörtlerin yakaında veya arkasında çıtçıt varmı?
eğer varsa o üçlüyü ve pembe kadife takımı alamk istiyorum.

Bunlar da oyuncaklar.

Tchibo marka ahşap boncuk dizme,minik ellerin ince motor gelişimi için 10 TL

Wooden Toys marka ahşap meyve sebze kesme .Minik tahtası,bıçağı ve 7 adet birbirine cırtlarla bağlı parçalardan oluşan yiyecekler 10 TL

Ikea marka büyük peluş ayı ,yaklaşık 69 cm 15 TL

92 cm standart boyda bir çocukta 2,5 yaşa denk gelir ama çocuk iriyse 2 yaş,minyonsa 3 yaşa da olabilir.Tshirtlerin kalıbı küçük,standart 2 yaşa olur bence .Çıtçıtlı değiller ama.

92 cm standart boyda bir çocukta 2,5 yaşa denk gelir ama çocuk iriyse 2 yaş,minyonsa 3 yaşa da olabilir.Tshirtlerin kalıbı küçük,standart 2 yaşa olur bence .Çıtçıtlı değiller ama.

çok beğenmiştim o üçlüyü bedende önümüzdeki kış için uyuyor bize fakat kızımın kafasından çıtçıtsız hiçbirşey geçmiyr accık koca kafa sanırım

Eki Görüntüle 880042 Eki Görüntüle 880043 Eki Görüntüle 880044 Eki Görüntüle 880045

ben bu dörtlüyü birde mavi gömleği almak istiyorum başka ekleyeceğiniz giyim varmı?

Ben bu seçtiklerimi kesin alıyorum adresimi özel mesajla gönderdim şuan çıkmama gerek yarın ayrıntıları konuşuruz olurmu bunları benim için ayırırsanız sevinirim.

Ücretsiz kargolu göndeririseniz çok sevinirim.Ürünlerin fiyatını size yarın akşam havale yapıcam iyi geceler.

Son düzenleme:

evet zevklerimiz tutuyor:)) tamam doğrama tahtası sizin olsun ama sizde satarsanız ilk alıcı ben olayım:))
ayrıca bunun için terlikleri bana vermenize gerek yok

Navukat arkadaşım,doğrama tahtası 3,5 yaş için biraz basit kalır sanki,bu benim fikrim tabii.Benim kızım da 3 yaş 3 aylık,hiç ilgilenmiyor artık.Ben 2 yaşındayken almıştım bu oyuncağı,gerçi benim kız peluşları dışında hiçbir şeyle ilgilenmiyor o ayrı!Yine de siz bilirsiniz.Tahta ve meyveler fotoda büyük gibi çıkmış,tahta 13,5 cm boyutunda.

Ben puzzllarıda göreyim kargomu göndermediyseniz belki eklemek istediklerim olabilir.Giyimler için fiyat yazmadınız bana ve ödeme bilgilerinizide göndermediniz

[SUB][/SUB]
Elimde birkaç puzzle var,onları da birazdan yükleyeceğim.
Mrb dileksu, kuzımın el becerileri az ...gelişsin istiyorum sürekli kısıtladık zarar görmeain diye bir yerden başlamak lazım ben bandag arkadaşın izni ile doğrama tahtası ve mevyeler ile bıcağı almak istiyorum hesap bilgilerinii özelden yaza bilirseniz ben de adresimi yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…