Kalan kiloları verme vakti

Sabah
1,5 dilim tam buğday ekmek
2 dilim peynir
1 salatalık
1 domates
1 havuç

Ara
1 şekersiz Türk kahvesi

Öğle
3 ev köftesi
1 çatal patates kızartması
1 kase yoğurt

Ara
3 mandalina
3 konya şekeri

Akşam
kavrulmamış kabak çekirdeği bi avuç
yarım avuç fıstık

iyi gidiyordum şu şeker olmasaydı.

Maalesef yediklerim 1000 kalori olmuş 800 kaloriye düşürsem iyi olur. Bir de sporu eklersem inşallah.

Sabah
2 dilim beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmek
Domates, salatalık, elma
2 ceviz içi

Ara
3 mandalina

Öğle
1 avuç kavrulmamış kabak çekirdek
Fıstık
2 mevlana şekeri
10 kavrulmamış badem içi

Akşam
Tavuk ızgara

Spor mekik aletiyle 15 dk + 10 dk kardiyo spor

En azından bugün spora giriş yaptım o açıdan mutluyum yürüyüş filan eklersem harika olacak. Leslie yi indirdim pc ye onu yaparım.

Sabah
2 dilim peynir
2 dilim tam buğday ekmek
Salatalık

Öğle
Yeşillik salata
1 ceviz içi

Ara
1 ceviz içi
10 badem

Akşam
1 yumurta ile omlet
1,5 dilim kepek ekmek
Salatalık, elma

Bugün spor yapmadım ama yediklerim yaklaşık 800 civarı en azından kalori olarak tutturdum hedefi. Düşünüyorum sanırım hiç abur cubur yemedim bugün süper bişey Sabah 53.6 gibi bi kilo tartıldım ama su filan içmiştim. Yaklaşık o civarım. Şu an hedef 52 li kilolara düşmek.

Sabah
1 minik lor peynirli börek
Salatalık
Domates

Öğle
marul salata
badem, ceviz içi

Ara
Kabak çekirdeği, fıstık
2 mandalina

Akşam
Adana dürüm

şimdi form çay içeceğim. Kalori olarak neyseki aşırı değil daha da azaltacağım spor yapamıyorum tabi hafta içi

Sabah
1 sigara böreği
1 salatalık

Ara
4 kavrulmamış badem

Öğle
Yeşillik salata

Ara
10 kavrulmamış badem
2 ceviziçi
1/2 gofret
30 gr bitter çikolata
3 mandalina
1 avuç kavrulmamış kabak çekirdeği, fıstık

Akşam
3 sigara böreği
10 zeytin
Domates
Salatalık

Sigara börekleri fırında pişmiş ve sade lor peynirliydi olabildiğince kalorisi az yani. Ara atıştırmalarım çoktu bugün. Yavaş yavaş azalacak inşallah.

Aslında bi kaç gündür iyiydin bugün biraz bozmuşsun :)

Aslında bi kaç gündür iyiydin bugün biraz bozmuşsun :)
Aynen bozuldu düzenim :) bugün biraz daha iyice gibi bakalim.
Sabah
1/2 dilim kepek ekmek
2 dilim beyaz peynir

Ara
10 badem
1 avuc kavrulmamis kabak cekirdek
Fıstik
3 mandalina

Öğle
Sucuklu yumurta yagsiz yaptim
6 zeytin
2,5 dilim tam bugday ekmek

Aksam
Izgara tavuk

Eh iste bugün benim. Öğleyi sadece badem fistik filan idare edecektim cks olmadi. Mecbur sucuklu yumurta. Neyse aksami sade izgara olacak ya da yemeyebilirim oglen yetti.

Bugün geç kahvaltı yaptım. Sınav görevim vardı evden geç çıkınca kahvaltı yapamadım yolda simit aldım yarısını yedim. Öğle eve gelince güzel bi pazar kahvaltısı brunch gibi yaptım.

Sabah
1/2 simit

Öğle
Sucuklu yumurta
3 yemek kaşığı lor peynir
1,5 dilim beyaz peynir
8 zeytin
1 elma
1 kivi
3 dilim kepek ekmek

Akşam
1 avuç tuzsuz kabak çekirdek, fıstık

Birazdan form çay içerim.

Bugün düzensiz oldu sabah öğle bişey yemedim gibi sonra coştum. Geç kalktım doğru düzgün kahvaltı yapamadan işe gittim öğle zaten marul yiyorum sonra saldırdım bakalım ne olacak

Sabah
8 badem içi kavrulmamış
2 ceviz içi

Öğle
Marul salatası
badem içi + 2 ceviz içi

Ara
Yarım ekmek tavuk döner + ayran

Akşam
1 avuç kabak çekirdeği
4 bisküvi

böyle bi menü garip. Bu tavuk döneri de işten çıktıktan sonra pazara uğradım artık dayanamıcak hale gelince aldım. Gözleme filan satıyorlardı o da hamur yani hiç olmazsa tavuk olsun bari dedim.

İşin ucunu kaçırdım bu aralar. Sabah iyi öğle iyi öğleden sonra arkadaşın doğum günü tuttum tuttum kendimi yine de ah ahhhhh Ama en az ben yedim ondan eminim. Tek tesellim

Sabah
1 kepek ekmekli tost

Öğle
Salatalık + havuç
5 çiğ badem+ 3 çiğ fındık

Ara
1 dilim kakaolu kek
2 küçük kapkek
4 kaşık sebzeli yoğurt
1 dilim brokolili fırında mücver

Akşam
2 dilim peynirli börek
5 zeytin
1 kivi

en azından akşam yemeyeydim pofsss Gün içerisinde hareket çok ediyorum almasam bari modundayım

Yine döndüm dolastim geldim buraya. O donem yaptigim diyetlerle 49 kiloya kadar dusmustum fakat hastalik kortizon vs ile maalesef su an 56 li bi kilolardayim tehlike çanlari çaldi. Su an ogunlerim kotu yavas yavas azaltacagim. Bugün mesela yasaklilardan yedim yemesem iyi olurmus.
Sabah
10 cig fındık
8 çig badem
1 portakal
1 küçük muz
1 dilim beyaz peynir
8-9 adet siyah zeytin
2 dilim ekmek.

Ara
1 kase yogurt
5 kurabiye

Aksam
Kivircik salata
1 tabak tavuklu pilav

Guncel kilo : 56.6
Dun
Sabah
2 dilim tam bugday ekmek
1 dilim peynir
Findik- Badem

Ara
1 kase yogurt
Ogle
tavuk izgara
Salata
4 catal kadar patates kizartmasi

Aksam
Cig findik - badem

Hastanede kan verme isim oldugu icin kahvaltiyi gec yaptim ogle yemegiyle birlesti tabi. Disarida yemek durumunda kaldim.
Sabah
2 yumurtali peymacun

Ara
1 kucuk biskuvi
Draje cikolata
1 portakal
6-7 cig findik

Aksam
Tavuk haslama
3-4 kasik pilav
1 kayisili activia yogurt

Su : 2 lt
Spor : 11 bin adim
Su cikolata ve biskuvi de olmasa super olacakmis. Peymacun lor peyniri gibi peynirden olunca tok tutuyor ve yumurta yemis oluyorum o bahaneyle. Kalori hesabiyla fazla cikti 1100 gibi. Dusmem gerek daha.

Yani bugun moralim bozuldu astim sınıri diye ama onceki kilo verdigim diyettede azar azar dusurmustum kalorileri. Bugun cok yedim ve kaloride fazlaydi 1200 civari benim 800 e dusurmem lazim. Ogle yemek yemedim cunku sabah cok gec kalktim ise gec kalmamak icin acele ciktim. Sabah kahvalti yapabilseydim sonrasinda acikmazdim bari ama iste boyle oldu. Bir de dogum gunu kutlamasi oldu yedim yani
Sabah
1/2 simit

Öğle
5 kucuk sarma
1 kurabiye
1 kucuk pogaca
3 firinda sigara boregi

Aksam
Yumurtali kavurma
1 activia yogurt mini kutuda.

Normalde 8 gun vardi adet olmama bugun oldum demek ki onun siskinligiymis. Yine de cok yiyorum maalesef. Ogleden sonra tatli vardi ama sekeri cok az katilmisti ve porsiyon ceyrek bile degildi. Activia tuketiyorum siskinlik icin bakalim
Sabah
1 cavdar ekmegine tost
Ogle
Yogurt
1 muz
1 elma
Ara
2 catal kadayifli muhallebi
Kabak cekirdegi
Aksam
Et haslama
Aktivia meyveli yogurt
Cig badem findik

Abur cubur yoktu dun ama kalorili yiyecek biraz fazlaydi.
Sabah
Tam bugday ekmeginden tost
Ogle
1 dilim kiymali borek
9 acili kanat
Aksam
1 minik kutuda activia yogurt
1 havuc

Tam 8 sene olmus bu başlığı açalı. Maalesef kullandığım ilaçlar ve bu korona dönemi evden çıkmayıp hareketsiz kalmam kilo almama sebep oldu. Kilom 57 civarı net yarın sabah tartılıp bakarım. Tekrar kilo verme sürecine yine bir Haziran ayında başlamak istiyorum. Bugün tabi tam diyet olarak başlamadığım için abur cuburlar vardı ama en azından günlük kalori miktarımı az tutabildim. Tekrar yemezsem 800 kaloriyi aşmamış olacağım. Tabii sağlıksız ve cidden kalori yoğun öğünler yarın daha dikkatli olmaya başlarım.
Sabah
Tam buğday ekmeğinden tost

Ara
8 çiğ fındık
Sade cips

Öğle
2 dilim cevizli kuru üzümlü kek
1 haşlanmış mısır

Ara
1 bardak form çay

Su : 2,5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…