- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef çok karbonat tüketiyorum Bugün de öyle oldu. Karbonat bol ama az aslında miktar olarak. Bir de gün için de çok hareket ediyorum daha almazsam şükredeceğim.Bu kadar karbon yemenize rağmen aynı kiloda kalmanız çok çok iyi
bir de beni düşün. Adetime 3 gün kaldı çok abartırım yeme işin de adet olunca kesilir iştahım zayıflamaya da başlarım. Adetten sonraki ilk hafta sıkı tuttum tuttum sonra iflah olmaz diyet. Şimdilik idare ediyorum bakalım.Okudukça acıktım
Bende de öyle olur adete yakın ne verseler yiyecek moda giriyorum sonrası da iştah falan kesilir tam tersi olur genelde o dönemlerde diyete başlarım benbir de beni düşün. Adetime 3 gün kaldı çok abartırım yeme işin de adet olunca kesilir iştahım zayıflamaya da başlarım. Adetten sonraki ilk hafta sıkı tuttum tuttum sonra iflah olmaz diyet. Şimdilik idare ediyorum bakalım.
Beni cok ornek alma karbonhidratciyim maalesef Adamakilli motive olamadim henüz. Aslinda kilo verdigim donem de etkli ve uzun surecli sekilde yapmistim. Bakalim tekrar yapabilirsem iyi olacak. Evde duzenli yemrk yapmiyorum ne bulursam yeme uzerine beslenme tarzim.Bende de öyle olur adete yakın ne verseler yiyecek moda giriyorum sonrası da iştah falan kesilir tam tersi olur genelde o dönemlerde diyete başlarım ben
Bir hafta oldu bende diyetteyim
2 kilo verdim ilk hafta
Konuyu takibe alcam diyetim bitince ne yiyeceğime burdan karar vercem
Benimde eski yeme düzenim tıpkı böyleydi ama bana kilo olarak geri dönüyor
Zayıflamak için yeme şeklini değiştirmek şart
Olur tabii ki. Ben maalesef henüz başlayamadım gördüğün gibi abarta abarta yiyorum bir menü oluşmadı. Birazdan en azından öğle yemek için salata hazırlayayım diyorum iş yerinde. Çünkü ya hamurişi yiyeceğim ya da yemeyip evde birden yükleneceğim.Merhaba. Durumumuz benzediği icin yazmak istedim. 54 civarı kilom Hatta son günlerde iyice abarttigim için 55 bile olmuş olabilirim:/
75 ile başladım ben de.
52 olmak istiyorum. İstersen katılabilirim sana.
Ben bugün kahvaltımı yaptım. Günün geri kalaninda sadece ayran icecem. Yani umarım. Sen de ekmek hiç yeme bence.Olur tabii ki. Ben maalesef henüz başlayamadım gördüğün gibi abarta abarta yiyorum bir menü oluşmadı. Birazdan en azından öğle yemek için salata hazırlayayım diyorum iş yerinde. Çünkü ya hamurişi yiyeceğim ya da yemeyip evde birden yükleneceğim.
Ah ahh cok geçBen bugün kahvaltımı yaptım. Günün geri kalaninda sadece ayran icecem. Yani umarım. Sen de ekmek hiç yeme bence.
Çok kötü görünmüyor öyle. Akşam yemeğini de erken yemişsin. Yarın telafi edersin.Ah ahh cok geç
Sabah
1,5 dilim tam buğday ekmek
2 dilim peynir
Öğle
1 porsiyon sade kıvırcık salata
kücük bi milföy börek
Ara
3 mandalina
Akşam
1 porsiyon etli ekmek
(((( pofsss naptım ben. Ne güzel öğle sade salata yemiştim. milföy börekte minikti tek lokmalık. Akşam neden öyle etli ekmek yedim bilmiyorum. Ama neyse çok abur cubur yemedim. Yarın öğle için pırasa yemeği var akşama da yerim. Kademeli olarak azaltırım.
Çok kötü görünmüyor öyle. Akşam yemeğini de erken yemişsin. Yarın telafi edersin.
Ben güya ayran içecektim sadece dimi:))
1 tane yani 70 gr.lik bitter çikolata yedim yarım saat önce.
Oglen de 1 tabak yoğurtlu ıspanak.
Kahvaltıda tereyağ reçel ekmek
Evet pırasa yersen çok iyi olur. Lütfen pişman olacağın bişey yeme başka.Olsun azaltırız. Öğle menüsü güzel mesela. Kahvaltıda tereyağ ben severim ama reçel bi de çikolata fazla oluyor olsun sporla filan telafi edersin :) Benim de öğleye kadar iyiydi eve gelince gözüm döndü resmen etli ekmek direk en azından yarısını yiyeydim bari. Yarın için yemeğim var pırasa sade. Öğlen yerim akşam da yoğurtla yerim bugünü toparlar artık.
Bitki çayı filan iç iyi gelir. Ben yemeyeceğim ondan eminim şükür artık nasıl doyduysam. Kademe kademe azaltacağım inşallah. Bugün bu menü yarın daha az inşallah.Evet pırasa yersen çok iyi olur. Lütfen pişman olacağın bişey yeme başka.
Ben başka bişey yemeden uyursam süper olacak