Kalan kiloları verme vakti

Bu kadar karbon yemenize rağmen aynı kiloda kalmanız çok çok iyi

Bu kadar karbon yemenize rağmen aynı kiloda kalmanız çok çok iyi
Maalesef çok karbonat tüketiyorum Bugün de öyle oldu. Karbonat bol ama az aslında miktar olarak. Bir de gün için de çok hareket ediyorum daha almazsam şükredeceğim.
Sabah
2 tam buğday unundan gözleme
Öğle
--
Akşam
4 mandalina
1 muz
2 bisküvi, balık kraker
Çekirdek

Su
2,5 lt

Okudukça acıktım
bir de beni düşün. Adetime 3 gün kaldı çok abartırım yeme işin de adet olunca kesilir iştahım zayıflamaya da başlarım. Adetten sonraki ilk hafta sıkı tuttum tuttum sonra iflah olmaz diyet. Şimdilik idare ediyorum bakalım.

Bende de öyle olur adete yakın ne verseler yiyecek moda giriyorum sonrası da iştah falan kesilir tam tersi olur genelde o dönemlerde diyete başlarım ben
Bir hafta oldu bende diyetteyim
2 kilo verdim ilk hafta
Konuyu takibe alcam diyetim bitince ne yiyeceğime burdan karar vercem
Benimde eski yeme düzenim tıpkı böyleydi ama bana kilo olarak geri dönüyor
Zayıflamak için yeme şeklini değiştirmek şart

Beni cok ornek alma karbonhidratciyim maalesef Adamakilli motive olamadim henüz. Aslinda kilo verdigim donem de etkli ve uzun surecli sekilde yapmistim. Bakalim tekrar yapabilirsem iyi olacak. Evde duzenli yemrk yapmiyorum ne bulursam yeme uzerine beslenme tarzim.

Bugün
Sabah
1 tam buğday unundan yapılmış peynirli börek

Öğle
1 porsiyon kuru fasülye
4 kaşık bulgur pilavı

Akşam
Mandalina
1 avuç çekirdek, fıstık
4 yağlı gevrek
3 elmalı kurabiye
3 minik hobby

Resmen kaşınmışım bugün akşam. Çekirdekler gevrekler filan. Hayır azaltacağım inşallah kararlıyım. Bugünün tek olumlu durumu dışarıda yiyecektim kendimi tuttum yemedim. Şu evde de kendimi dizginlemeyi öğrenmem lazım. Azaltacağım Yazmaya utandım resmen.

Bugün de zarar ziyan biraz. Toplamda 1200-1300 kalori civarı ile kapattım. Umarım azaltabilirim.
Sabah
1 dilim tam buğday ekmek
2 dilim peynir
Ara
3 kurabiye
Çubuk kraker
1 çikolata
4 mandalina
1 salkım üzüm

Akşam
3 dilim tam buğday ekmek
Peynir
2 mandalina
canım yemek istemedi. Akşamda peynir ekmekle geçiştirdim. Hep abur cubur yüklenmişim. Ne zaman adam akıllı menü oluşturacağım bilmiyorum. Hiç bir yemek canım istemiyor.

Merhaba. Durumumuz benzediği icin yazmak istedim. 54 civarı kilom Hatta son günlerde iyice abarttigim için 55 bile olmuş olabilirim:/
75 ile başladım ben de.
52 olmak istiyorum. İstersen katılabilirim sana.

Merhaba. Durumumuz benzediği icin yazmak istedim. 54 civarı kilom Hatta son günlerde iyice abarttigim için 55 bile olmuş olabilirim:/
75 ile başladım ben de.
52 olmak istiyorum. İstersen katılabilirim sana.
Olur tabii ki. Ben maalesef henüz başlayamadım gördüğün gibi abarta abarta yiyorum bir menü oluşmadı. Birazdan en azından öğle yemek için salata hazırlayayım diyorum iş yerinde. Çünkü ya hamurişi yiyeceğim ya da yemeyip evde birden yükleneceğim.

Bugünkü menü maalesef yok o kadar çok şekerli şeylere düştüm ki unuttum neler yediğimi. Ama ana öğünler iyiydi en azından.

Sabah
Tam buğday unundan küçük boy yufka
1,5 dilim peynir
7 yeşil zeytin

Ara
1 türk kahvesi şekersiz
3 mandalina

Öğle
1 dilim tam buğday ekmek
1/2 hamsi tava

Akşam
1/2 porsiyon hamsi tava
1 dilim tam buğday ekmek
Kıvırcık salata

Arada yediğim şekerleri yazmadım tabi Neyse şükür hasta oldum da bitti bu çile. Artık bakalım ne karım zararım oldu.

Ben bugün kahvaltımı yaptım. Günün geri kalaninda sadece ayran icecem. Yani umarım. Sen de ekmek hiç yeme bence.

Ben bugün kahvaltımı yaptım. Günün geri kalaninda sadece ayran icecem. Yani umarım. Sen de ekmek hiç yeme bence.
Ah ahh cok geç
Sabah
1,5 dilim tam buğday ekmek
2 dilim peynir
Öğle
1 porsiyon sade kıvırcık salata
kücük bi milföy börek
Ara
3 mandalina
Akşam
1 porsiyon etli ekmek

(((( pofsss naptım ben. Ne güzel öğle sade salata yemiştim. milföy börekte minikti tek lokmalık. Akşam neden öyle etli ekmek yedim bilmiyorum. Ama neyse çok abur cubur yemedim. Yarın öğle için pırasa yemeği var akşama da yerim. Kademeli olarak azaltırım.

Çok kötü görünmüyor öyle. Akşam yemeğini de erken yemişsin. Yarın telafi edersin.
Ben güya ayran içecektim sadece dimi:))
1 tane yani 70 gr.lik bitter çikolata yedim yarım saat önce.
Oglen de 1 tabak yoğurtlu ıspanak.
Kahvaltıda tereyağ reçel ekmek

Olsun azaltırız. Öğle menüsü güzel mesela. Kahvaltıda tereyağ ben severim ama reçel bi de çikolata fazla oluyor olsun sporla filan telafi edersin :) Benim de öğleye kadar iyiydi eve gelince gözüm döndü resmen etli ekmek direk en azından yarısını yiyeydim bari. Yarın için yemeğim var pırasa sade. Öğlen yerim akşam da yoğurtla yerim bugünü toparlar artık.

Evet pırasa yersen çok iyi olur. Lütfen pişman olacağın bişey yeme başka.
Ben başka bişey yemeden uyursam süper olacak

Evet pırasa yersen çok iyi olur. Lütfen pişman olacağın bişey yeme başka.
Ben başka bişey yemeden uyursam süper olacak
Bitki çayı filan iç iyi gelir. Ben yemeyeceğim ondan eminim şükür artık nasıl doyduysam. Kademe kademe azaltacağım inşallah. Bugün bu menü yarın daha az inşallah.

Çok uyamadım yine ama azaltacağım yavaş yavaş inanıyorum Şekerim mi düşük nedir çok yiyorum kan tahlili yaptırmak lazım sanırım bu cuma gideyim doktora. Meyve çok yiyorum bugün kırgınlık oldu bende hasta olmadan tedbirimi alayım.

Sabah
1,5 dilim beyaz peynir
7 zeytin

Ara 15:10
2 muz
3 biskrem
cubuk kraker
bir avuç kadar tuzsuz çiğ kabak çekirdeği, fıstık

Akşam
1/2 porsiyon etli ekmek
3 mandalina
1 muz

biskrem olmasaydı çubuk krakerle diğerleri hadi neyse idare eder işte öğle yemedim akşama doğru eve gelince direk bulduklarımı ayak üstü O an diyet filan gözüm görmüyor resmen.

Bugün menü
Sabah
2 dilim tam buğday
2 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 muz

Ara
1 avuç tuzsuz kavrulmamış kabak çekirdeği, fıstık
3 mandalina
1 muz
3 minik tablet çikolata
Konya şekeri

Akşam
2 dilim ekmek
1 porsiyon kuru fasülye

şu yediğim şekerler olmasa sadece meyveyle kalsa keşke Öğle yemiyorum aslında badem fındık vs takviye yapsam iyi olacak. Yumurta süt yoğurt filan iyi olur gibi.

Sabah
1 tam buğday unundan yapılmış peynirli gözleme
1 muz

Öğle
Konya şekeri ((
3 mandalina
tuzsuz kavrulmamış kabak çekirdeği bi avuç

Akşam
4 bulgur pilavı
1/2 porsiyon kuru fasülye
1 porsiyon salata

Şu aradaki şekerleri bi kaldırsam artık Yemek biraz azaldı ama hala yeterli değil.

Bugün
Sabah 07:30
2 dilim beyaz peynir

Akşam 16:00
Ramiz köfte
1 şekersiz kola

Ara 17:30
1 avuç kavrulmamış tuzsuz kabak çekirdeği
3 mandalina
1 avuç fıstık

şu an form çay içiyorum. Bugünün değerlendirmesi olarak abur cubur yemedim bir şey. Dışarıda yemem gerekiyordu en olabilecek doğal katkısız seçmeye çalıştım. 1 yeşil çay bir de form çay içtim. Sabah ile Akşam arasını açtım biraz. Şu an açlık hissetmiyorum. Olabildiğince protein ve vitamin ağırlıklı besleneceğim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…