Tebrikler 6 senedir aşağı yukarı kilonuzu korumuşsunuz. Başarınızın devamını dilerimYok yine abarttım bugün de. Ne zaman hafifleteceğim acaba şu yeme işini :
( Yazayım buraya bugünkü günahlarımı da utanayım.
Sabah
1 kepekli ekmek tost
Ceviz içi
Ara
1 çokonat
4 bisküvi + bal
Öğle
5 küçük peynirli poğaça
Domates
Akşam
1 bardak yeşil çay
Yarın için düzgün öğle yemelik yiyecek hazırlayayım.
Teşekkürler tehlike çanları çalmaya başladı tekrar inişe geçmem lazım ama hep karbonhidrat alışkanlığım pekişmiş onu yenmeye çalışıyorum. Eski motivasyon günlerime döneceğim de bi türlü giremedim o moda. Bugünde mesela hep karbonhidrattıTebrikler 6 senedir aşağı yukarı kilonuzu korumuşsunuz. Başarınızın devamını dilerim
Karbonhidratı tamamen çıkarsan süper olur.Teşekkürler tehlike çanları çalmaya başladı tekrar inişe geçmem lazım ama hep karbonhidrat alışkanlığım pekişmiş onu yenmeye çalışıyorum. Eski motivasyon günlerime döneceğim de bi türlü giremedim o moda. Bugünde mesela hep karbonhidrattı
Sabah
2 minik ev poğaçası
Beyaz peynir
Ara
Çiğ badem
Öğle
100 gr kıymalı börek
Akşam
3 mandalina
Katmer, peynir
Nasıl başardım acep bu kadar hamur işini aynı güne denk getirmeyiYarın iş yerine menemen filan götüreyim en iyisi.
Evet harika bir tarif. Sabah çok vaktim olmuyor ama eve geldiğimde güzel yapılacak bir yemek olurmuş. Bugünde kalori çok aldım maalesef 1209 kalori. Daha azaltmam gerek. Ben bakalım bir hafta göreyim ne yanlışlar yapıyorum. Sonra artık yanlışları düzelteceğim.Karbonhidratı tamamen çıkarsan süper olur.
Sabah mesela pırasalı, kabaklı,karnibaharli (ben istedigim kadar karnıbaharı hafif haşlayıp eziyordum tavada çok az zeytinyağı ve az tuzla soteleyip üzerine yumurta kiriyordum) omlet yapabilirsin hem çok lezzetli hem doyurucu bir menü oluyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?