• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan kiloları verme vakti

Amor-a

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
7.163
8.018
723
Geçen sene şubat ayında diyet macerasına başladım tabiki kk nın diyet bölümünü iyice karıştırdıktan sonra. Tavsiyeler, çözümler, öneriler hepsini dikkate aldım. Kendime özgü bir beslenme düzeni oluşturdum. Yaklaşık 13 kilo verdim ilk iki ayda 8 kilo gitti bende hafiflettim ve geri kalanlar gitti lakin son bir aydır 3,5 kilo civarını tekrardan geri aldım. Ve buna bir dur deme vaktim geldi. Şu an 55.2 yim. ve 50 kiloya düşmek hedefim. Hala menülerim istediğim düzeye gelmedi, karbonhidrat fazlası var.

Sabah
2 dilim tam buğday ekmek
2 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
1 bardak süt
Ara
4 gün kurusu
Öğle
1 tavuk döner + ayran
Ara
1 dilim karpuz
1 bardak yeşil çay
1/2 dilim tam buğday ekmek
Akşam
Küçük bir dilim milföy börek + 1 dilim baklava. ( Kaç gündür hiç bakmıyordum baklava dolaptaydı bugün yiyeceğim tuttu)

Hala kahvaltı yapmadım. Bir şişkinlik var midem de. Lipton beşli çaydan içiyorum. 1 lt su içtim. Birazdan kahvaltı öğle yemeği şeklinde yemek yiyeyim bakalım.

Sabah
1 bardak beşli çay
2 dilim tam tahıllı ekmek
2 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
1 bardak süt
Ara
1 şeftali
1 kase çekirdek
Öğle
4 kaşık yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
5 kaşık et sote yağsız
Akşam
4 kaşık et sote
1 porsiyon karpuz
1 bardak yeşil çay
1 dilim tam tahıllı ekmek

Bugün bu şekilde bitti inşallah. Özellikle proteine ağırlık vermek istiyorum.

Bugünkü menüm
sabah : 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 bardak süt, 1 elma
Öğle : 1 tavuk döner, 1 kutu ayran
Ara : 1 dilim karpuz, 1 bardak yeşil form çay şeklinde,
İnşallah kilo veririm daha mı azaltmam lazım yemekleri bilmiyorum :(

selamlar :)

ben de aralık ayında başlamıştım diyete 3 ayda 15 civarı kilo verdim..Şimdi 52 lerdeyim hedefim 50..
inş ikimizde bir an önce kurtuluruz su son kilolardan :42:

Bende aynen büyük kısmını verip kalanını vermeye çalışıyorum. O kalan üç beş kiloyu vermek zorluyor insanı ama gene de verilir inşallah. Kilom anormal artmıştı endişelendim fakat regl oldum bir hafta erken dün o kilo artışının sebebi belli oldu. Ama gene de diyetime devam edeceğim. Dün hep dışardaydım menülerimde ara olmadı.
Dün
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
Öğle
1 köfte porsiyon
1 ayran.
Akşam
1 tavuk döner
1 ayran

Bugün
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 salatalık
1 domates
Zeytin

Şimdi yeşil çay içmeyi düşünüyorum bakalım.

Sabah
1 domates
1 salatalık
2 dilim peynir
2 dilim kepekli ekmek
Zeytin
1 bardak yeşil çay
2 gün kurusu

Ara
4 gofret " yemesem iyi olurmuş ama yedik:("

Öğle
Küçük bir porsiyon haşlanmış et
1 domates
2 dilim kepek ekmek

Ara
1 bardak yeşil çay
1 kase çekirdek
1 mini magnum

Akşam
1 porsiyon haşlanmış et
1 dilim ekmek

Bugün çok düzensiz oldu
Sabah
1 bardak süt
2 mini magnum
Ara
1 bardak yeşil çay
1 kase çekirdek
Öğle
2 dilim kepek ekmeek
Peynir - zeytin
Ara
1 dilim karpuz
1 limonlu soda
Akşam
tavuk eti haşlama

Ta 2012 de acmisim basligi. Menülerim cok kaloriliymis tabii ki gelir kilolar. Su an yine 53-54 kilo bandindayim. Bugün karar verdim insallah kilo verecegim. Öğünlerim düzensizdi maalesef. Yarin daha iyi olacak insallah.

Ogle
1/2 sivas katmer
2 mandalina
1 lahmacun
1 bardak ayran

Maalesef çok yemek yiyorum ama azmedip azaltacağım ve ideal kiloma ulaşacagım insallah.
Sabah
1 çay bardağı Ceviz içi
1 haşlanmış mısır

Öğle
1/2 katmer
1 dilim peynir
Domates, salatalık, armut birer tane
Ara
1 çokonat :(

Akşam
1 tantuni

Resmen yeme günlüğü gibi olmuş. Yok azaltacağım böyle olmayacak.

Yok yine abarttım bugün de. Ne zaman hafifleteceğim acaba şu yeme işini :
( Yazayım buraya bugünkü günahlarımı da utanayım.
Sabah
1 kepekli ekmek tost
Ceviz içi

Ara
1 çokonat
4 bisküvi + bal

Öğle
5 küçük peynirli poğaça
Domates

Akşam
1 bardak yeşil çay

Yarın için düzgün öğle yemelik yiyecek hazırlayayım.

Yok yine abarttım bugün de. Ne zaman hafifleteceğim acaba şu yeme işini :
( Yazayım buraya bugünkü günahlarımı da utanayım.
Sabah
1 kepekli ekmek tost
Ceviz içi

Ara
1 çokonat
4 bisküvi + bal

Öğle
5 küçük peynirli poğaça
Domates

Akşam
1 bardak yeşil çay

Yarın için düzgün öğle yemelik yiyecek hazırlayayım.
Tebrikler 6 senedir aşağı yukarı kilonuzu korumuşsunuz. Başarınızın devamını dilerim

Tebrikler 6 senedir aşağı yukarı kilonuzu korumuşsunuz. Başarınızın devamını dilerim
Teşekkürler tehlike çanları çalmaya başladı tekrar inişe geçmem lazım ama hep karbonhidrat alışkanlığım pekişmiş onu yenmeye çalışıyorum. Eski motivasyon günlerime döneceğim de bi türlü giremedim o moda. Bugünde mesela hep karbonhidrattı :(

Sabah
2 minik ev poğaçası
Beyaz peynir

Ara
Çiğ badem

Öğle
100 gr kıymalı börek

Akşam
3 mandalina
Katmer, peynir

Nasıl başardım acep bu kadar hamur işini aynı güne denk getirmeyi :( Yarın iş yerine menemen filan götüreyim en iyisi.

Teşekkürler tehlike çanları çalmaya başladı tekrar inişe geçmem lazım ama hep karbonhidrat alışkanlığım pekişmiş onu yenmeye çalışıyorum. Eski motivasyon günlerime döneceğim de bi türlü giremedim o moda. Bugünde mesela hep karbonhidrattı :KK43:

Sabah
2 minik ev poğaçası
Beyaz peynir

Ara
Çiğ badem

Öğle
100 gr kıymalı börek

Akşam
3 mandalina
Katmer, peynir

Nasıl başardım acep bu kadar hamur işini aynı güne denk getirmeyi :KK43: Yarın iş yerine menemen filan götüreyim en iyisi.
Karbonhidratı tamamen çıkarsan süper olur.
Sabah mesela pırasalı, kabaklı,karnibaharli (ben istedigim kadar karnıbaharı hafif haşlayıp eziyordum tavada çok az zeytinyağı ve az tuzla soteleyip üzerine yumurta kiriyordum) omlet yapabilirsin hem çok lezzetli hem doyurucu bir menü oluyordu.

Karbonhidratı tamamen çıkarsan süper olur.
Sabah mesela pırasalı, kabaklı,karnibaharli (ben istedigim kadar karnıbaharı hafif haşlayıp eziyordum tavada çok az zeytinyağı ve az tuzla soteleyip üzerine yumurta kiriyordum) omlet yapabilirsin hem çok lezzetli hem doyurucu bir menü oluyordu.
Evet harika bir tarif. Sabah çok vaktim olmuyor ama eve geldiğimde güzel yapılacak bir yemek olurmuş. Bugünde kalori çok aldım maalesef 1209 kalori. Daha azaltmam gerek. Ben bakalım bir hafta göreyim ne yanlışlar yapıyorum. Sonra artık yanlışları düzelteceğim.

Sabah
1/2 avuç çiğ badem

Öğle
1/2 bazlama
Omlet
1 dilim kek :( arkadaşımı kıramadım

Ara
3 mandalina

Akşam
Çiğ ceviz içi ve fındık içi,
1/2 bazlama
Peynir, zeytin

Sabah
Kepek ekmekli tost

Öğle
1 kase yoğurt
3 galeta

Akşam
Ceviz ve fındık içi
3 mandalina

Akşam
3 dilim kızarmış kepek ekmek
Beyaz peynir
1 armut

Toplamda 900 kalori.

Sabah
Kepek ekmek kaşar tost

Öğle
Izgara köfte
1 dilim kepek ekmek
Ayran+ salata

Ara
Ceviz içi + fındık içi

Akşam
3 cupcake :(
1 mısır

Su : 3 lt

Akşam coşmuşum.

Bugün
Sabah
1/2 zeytinli açma
3 dilim peynir
1'er elma, muz, mandalin
7-8 tane çiğ badem

Ara
Türk kahvesi
1 dilim şam tatlısı

Öğle
2 kızarmış kepek ekmek
Peynir

Akşam
1 çay bardağı çiğ ceviz içi

Saçma bir menü oldu :( yarın adam akıllı yemek hazırlayayım. Ertesi gün işe de götüreceğim şekilde.

Kilo 53.1 civarı bir şey. Diyet yapmayacağım şu an hatalarımı ve nasıl düzelteceğimi görmek istiyorum. Kendimi çok kısmadım. Öğle yemeyecektim hatta yemekte götürmedim ama arkadaşım ısrar edince onun böreğinden yedim.
Sabah
1 sebzeli tava tam buğday unundan börek

Öğle
Milföy peynirli börek

Akşam
4 mandalina
1 elma
1 kıymalı börek
Sarma

Su : 3 lt
cidden şimdi bakınca sadece börekle geçiştirdiğimi farkettim. Tek tesellim dışarıdan almadım hepsi ev yapımı olabildiğince yağsız zararsız şekilde yapıldı. Yarın böyle olmasın tabii ki. Sabah süt ekleyebilirim mesela. Öğleye yoğurt götürmek uygun olabilir.

Back