Kalakaldım

Atommkarincaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
513
715
103
Merhaba arkadaşlar.
Konu başlığında da belirttiğim gibi kalakaldım 🙄
Yaklaşık bir ay sonra kınam var evde yapacağım normalde kapalı olduğum için bir daha giyemeyecegim bir elbiseye bir dünya para vermek istemeyip Instagram üzerinden abiye merkezi adli bir sayfadan aldim keşke salatalık gonderselerdi en azından yerdim.!

Nişanlım internetten alma kötü gelirse karışmam demesine rağmen ısrarla aldım. Şuan ona söylemedim gelen elbisenin berbat bir şey olduğunu ve yeniden elbise alacağım.

Onerebileceginiz bir yer bir sayfa yada yeni bir çıkar yolu var mı.? :olamaz:

(Sayfada iade yoktu. İade edemedim paramı da geri alamadim. Şikayetvar a yazdım başkaları da mağdur olmasın diye.)

Birde bu mor olan ikili takım için fikirlerinizi alabilir miyim.? 😊

Eklentiler

• PhotoGrid_1559605841724.webp
    PhotoGrid_1559605841724.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 143
  • Screenshot_2019-06-02-21-06-24-637_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2019-06-02-21-06-24-637_com.android.chrome.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleme:
Günlerdir elbise bakıyorum düğün için cesaret edip de instagramdan alamadım. İyi ki almamışım.

Patırtıya bakın fiyatlar uygun elbiseler kaliteli. Ben ordan da almaya cesaret edemedim ama anneme aldık gayet güzel çıktı.

Belirli kuaförler de kiralanıyor ama öyle birşey düşünmez misiniz denemeden almayın bence

Günlerdir elbise bakıyorum düğün için cesaret edip de instagramdan alamadım. İyi ki almamışım.

Patırtıya bakın fiyatlar uygun elbiseler kaliteli. Ben ordan da almaya cesaret edemedim ama anneme aldık gayet güzel çıktı.

Oraya da baktım ama tam olarak istediğim gibi bir şey bulamadım

Patirtidan bir kaç parça ürün aldık bizde hep kumaşlar kalitesiz çıktı birini değişim yaptık değişim yaptığımız da aynı şekilde geri de iade etmedik

benimsinbutik
robertonişantaşı
butikhülyamoda
Bunlardan alışveriş yaptım , güvenilir sayfalar .

Çarşıda yok mu peki çok güzel abiye tarzı ürünler oluyor uyguna netten almayın derim ben

Merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık bir ay sonra kınam var evde yapacağım normalde kapalı olduğum için bir daha giyemeyecegim bir elbiseye bir dünya para vermek istemeyip Instagram üzerinden abiye merkezi adli bir sayfadan aldim keşke salatalık gonderselerdi en azından yerdim.!

Nişanlım internetten alma kötü gelirse karışmam demesine rağmen ısrarla aldım. Şuan ona söylemedim gelen elbisenin berbat bir şey olduğunu ve yeniden elbise alacağım.

(Sayfada iade yoktu. İade edemedim paramı da geri alamadim. Şikayetvar a yazdım başkaları da mağdur olmasın diye.)
İade olmaması iade edemeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Kurumsal firmaysa mesafeli satış sözleşmesine ilişkin maddelere göre 14 gün içinde iade şansınız olduğunu, ürünü beğenmediğiniz için iade edeceğinizi belirtin. Gerekirse tüketici hakem heyetine başvuracağınızı söyleyin. İade almak zorundalar. Kurumsal firma değilde uğraştırır sizi ama gözlerini korkutursanız alırsınız paranızı.

İade olmaması iade edemeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Kurumsal firmaysa mesafeli satış sözleşmesine ilişkin maddelere göre 14 gün içinde iade şansınız olduğunu, ürünü beğenmediğiniz için iade edeceğinizi belirtin. Gerekirse tüketici hakem heyetine başvuracağınızı söyleyin. İade almak zorundalar. Kurumsal firma değilde uğraştırır sizi ama gözlerini korkutursanız alırsınız paranızı.
Kurumsal degil.
Nişanlıma ben hakliydim dedirtmemek için de çok irdelemedim

Trendyol a baktım ama çok aradığım tarzda bulamadım

Morhipoya bakiyim. Teşekkürler tavsiyeniz icin

Instagramda bir sayfa var. Ifsa dolandirici sayfalar diye. Mutlaka orayla irtibata gecin. Sayfalari ifsa etmekle tehdit edip paranizi iade etmelerini sagliyorlar cogu zaman. En kotu spamlatip sayfalari kapattiriyorlar. Kimse magdur olmasin diye. Lutfen o sayfanin adminine yazin. Fotograflari da atin ifsa etsinler bir guzel.

Instagramda bir sayfa var. Ifsa dolandirici sayfalar diye. Mutlaka orayla irtibata gecin. Sayfalari ifsa etmekle tehdit edip paranizi iade etmelerini sagliyorlar cogu zaman. En kotu spamlatip sayfalari kapattiriyorlar. Kimse magdur olmasin diye. Lutfen o sayfanin adminine yazin. Fotograflari da atin ifsa etsinler bir guzel.
Bunu bilmiyordum teşekkürler 🥰

Merhaba arkadaşlar.

Birde bu mor olan ikili takım için fikirlerinizi alabilir miyim.? 😊
Patırtı sayfasından alışveriş yapıp deri ceket almıştım bir sorunu yoktu sadece cebi yırtık gelmişti.

Back
X