- 13 Ekim 2011
- 7.096
- 12.692
- 34
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #6.341
Yaaa tuttu tahminler desene sağlıkla gelsin oğluşun çok sevindim canımKızlar yeni çıktım elhamdülillah çok şükür. Herşey yolunda. Sağlıkla gelsin paşam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa tuttu tahminler desene sağlıkla gelsin oğluşun çok sevindim canımKızlar yeni çıktım elhamdülillah çok şükür. Herşey yolunda. Sağlıkla gelsin paşam.
Evet canım tuttu valla. Rabbim sana şükürler olsun. Sağ salim alayım kucağıma. Sura sende senşn heyecanlı haberlerini alırız inşallah.Yaaa tuttu tahminler desene sağlıkla gelsin oğluşun çok sevindim canım
Amin canım inşallah benim de kendim için içime doğan erkek bakalım ikili testte söyler mi drEvet canım tuttu valla. Rabbim sana şükürler olsun. Sağ salim alayım kucağıma. Sura sende senşn heyecanlı haberlerini alırız inşallah.
Benim içimden geçmedi hiç yada erkek hissetmedim. İstedim sadece. Ama çok istedim biliyorsun. Birde süprüz yumurtam erkenden göründü hep ondan erkeğe yordum. Unuttum büyükler bir kız bir erkekti demi.Amin canım inşallah benim de kendim için içime doğan erkek bakalım ikili testte söyler mi dr
Maşallah evet canımBenim içimden geçmedi hiç yada erkek hissetmedim. İstedim sadece. Ama çok istedim biliyorsun. Birde süprüz yumurtam erkenden göründü hep ondan erkeğe yordum. Unuttum büyükler bir kız bir erkekti demi.
Çok şükür canım bende iyiyim elhamdülillah büyüyoruz hep birlikte oğlumlaAmin canım inşallah, sen nasılsın
Amin ne güzel dua ettin canım benimÇok şükür canım bende iyiyim elhamdülillah büyüyoruz hep birlikte oğlumla
karapisso canım gözünaydın. Her bebek rızkıyla bereketiyle gelir Rabbim gönlünden geçenleri hakkında hayırlı hayırlı olanı gönlüne razı eylesin inşAllah
Amin ne güzel dua ettin canım benim
Oğlun kaç aylık oldu. İsmi ne. Biz Osman dedik hep ama eşim gönülsüz.
Rahatına bak yavrum. Kardeşinden sağlıklı afiyetli haberler ver yeter bize.Kızlar mesajlarınızı okuyorum ama yazamıyorum şöyle rahat rahat oturup yazmak istiyorum inşallah beni şu sıralar hoş görün canlar öpüyorum
Bacım yanlış hatırlamıyorsam sen Şanlıurfalıydın demi inşallah yakınlarından kötü haber yoktur.Rabbim hepimizi korusun.Rahatına bak yavrum. Kardeşinden sağlıklı afiyetli haberler ver yeter bize.
Ailem iyi ama maraşta 1.derece yakınım ve 3 yavrusu dünden beri enka altında. Anne ve iki kızı vefat etti. Diğer anne 1, 7, 16 yaşında yavrumuzdan ne ses ne seda var. Ölüm bittik kavrulduk nazlı mahvoldu bekleyenlerBacım yanlış hatırlamıyorsam sen Şanlıurfalıydın demi inşallah yakınlarından kötü haber yoktur.Rabbim hepimizi korusun.
Çok üzgünüz başımız sağolsun.
Çok üzüldüm çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum. Allahım sabırlar versin. 1.derece yakınım dediğine göre aklıma birşey geliyor inşallah aklıma gelen değildir ne sormaya gücüm yeter nede duymaya.Ailem iyi ama maraşta 1.derece yakınım ve 3 yavrusu dünden beri enka altında. Anne ve iki kızı vefat etti. Diğer anne 1, 7, 16 yaşında yavrumuzdan ne ses ne seda var. Ölüm bittik kavrulduk nazlı mahvoldu bekleyenler
Hala haber yok.Çok üzüldüm çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum. Allahım sabırlar versin. 1.derece yakınım dediğine göre aklıma birşey geliyor inşallah aklıma gelen değildir ne sormaya gücüm yeter nede duymaya.
Aşırı üzgünüm inan ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemiyorum çocuklar çok üzgün çok etkilendiler.
Kurban olduğum Rabbim sevdiklerinizden güzel haberler almayı nasip etsin dua etmekten başka elden birşey gelmiyor.
Gördüm bacım durumunu Allah sabır versin hemde sabrın en büyüğünü.Çok üzgünüm ağlaya ağlaya gözlerim şişti.Ne diyeceğimi bilemiyorum o çocuklar bebekler gözümün önünden gitmiyor.Rabbim kimseye böyle acı yaşatmasın.Hala haber yok.
Rabbim Rabbim yangın yeri yüreğimiz yandık yandık...Gördüm bacım durumunu Allah sabır versin hemde sabrın en büyüğünü.Çok üzgünüm ağlaya ağlaya gözlerim şişti.Ne diyeceğimi bilemiyorum o çocuklar bebekler gözümün önünden gitmiyor.Rabbim kimseye böyle acı yaşatmasın.
Allah'ım sabır versin.Biz haberlerden izlediğimiz kadarıyla yanıyoruz sizin acınızı tahmin bile edemiyorum.Rabbim güç kuvvet versin.Rabbim Rabbim yangın yeri yüreğimiz yandık yandık...
Allah yardımcınız olsun, biz burdan kahrolurken sizi, yakını yaşayan birini tahmin bile edemiyorum, ama nolur bebeğini ve çocuklarını düşün ve güçlü olmaya çalışınRabbim Rabbim yangın yeri yüreğimiz yandık yandık...