- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #6.161
Geceler zordur hep. Nedense insan sessizlikte daha çok hissediyor duygularını.Aminnn Bugün göğüslerim daha iyi diyebilirim süt geri çekiliyor muhtemelen.
Sen nasılsın çocukların nasıl bebeğin iyimi?
Ben toparlanmaya çalışıyorum ilk günden daha iyiyim diyebilirim.Ara ara ağlama krizleri yaşıyorum ağladıktan sonra rahatlama geliyor Aras ile ilgileniyorum çocuklarla ilgileniyorum.Aras hasta sabaha kadar ağladı sabah gördüm kulağı akmış hemen hastaneye götürdük antibiyotik kullanıyoruz.Akşam da Kızım ateşlendi. Hastalık ayları artık.
Rabbimden bol bol sabır istiyorum arkadaşım.Eşim pazartesi işe gitmek zorunda ona da üzülüyorum Bana destekti.
Kayınvalidem yanımda cuma gününe kadar.Doktor cuma günü gel sende şekerden şüphelendim tahliller yapacağım dedi.Yoksa kayınvalidem de gidecekti cuma gününe kadar inşallah iyice toparlanırım yanlız kalınca daha zor olmaz. Gelen giden çok oldu kalabalık olunca insan çok anlamıyor.Geceleri acı içinde uyuyordum uykumda acı çekiyordum resmen uyanınca acı vardı göğsümde 2 gündür daha iyiyim elhamdülillah.Dua edin kızlar bana.
Dualarım sizinle inan hiç unutmuyorum. Namaz kılarken ile secdede aklıma geliyorsun. Sende bana dua et. Rabbim hepimizin kalplerine huzur ferahlık versin. En kısa zamanda toparlandığını duymak istiyorum.
Yavrularınada Mevlam şifalar versin. Onlarda üzülüyor tabi, hastalık geliyor peşi sıra.
Seni seviyorum arkadaşım. Ve ben şahidim, sen hiç şükürden hamddetmekten vazgeçmedin.
Nasıl ki ilk haberini aldın ,Allah verdi dedin. Acı haberi alınca Allah aldı dedin. Ve bu iman, kamil imandır. Ben şahidim.