• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaktüstük

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.326
En iyi cevaplar
2
69.478
1.623
101
Bu görsele ulaşılamamaktadır/Silinmiştir.

Buyrun, pozitif veya negatif yorumlardan çekinmeyin elinizi korkak alıştırmayın ....

yorumlar için teşekkür ederim....

Link Silinmiştir. detaylar için tıklayın : )

Soracağım şey saçma mı bilmiyorum ama;fotoğrafın neresinin net, neresinin flu olacağı ayarlanabilir bir şey mi?:uhm:digital makineyle de aynı sonuç alınabilir mi?

Onun dışında ilginç bir çiçek seçmişsiniz görüntülemek için ,ama yeşil olması yeterli:1closedeyes: Allah bizi YEŞİLden mahrum bırakmasın:1no2:

Link Silinmiştir.Ben kaktüsleri seviyorum...Çünkü o sert,korku verici görüntülerinin içinde neler olduğunu biliyorum...Sabırla,bekliyorum,bekliyorum o çiçeklerini gördüğüm an çok mutlu oluyorum......Ürkütücü görüntülerinin altında,biliyorum ki her yerde göremiyeceğimiz belkide senede bir görebileceimiz bir güzellik saklı....İşte onun için seviyorum.Dışı,dikenleri, görüntüsü beni ürkütmez...Beni ancak,renki ambalaj kağıtlarının içindeki,bilemediğim,tahmin edemediğim albenili şeyler ürkütür.

Kaktüsü mü övmeli,fotoğrafı mı bilemedim.
Kaktüsün o pürüzsüz teni üzerindeki her diken apayrı bir hayat görüşüyle ifade edilebilir.
Kaktüsü fotoğraflayan o farklı bakış açısını göremedim ama.Yorum katılabilirdi,naçizane bir amatör fotoğraf manyağı olarak görüşüm.
Objektifin ise harika,netlik falan on numara.Makinen okkalıymış,beğendim.

Açıkçası bana pek çekici gelmedi. Çünkü sanki yeşil bir sayfa ve üzerinde dikenler var gibi. Belki biraz uzaktan çekilseymiş daha iyi olurmuş. Yani sayfayı açınca insan burnunun dibinde dikenleri görüp şööle bir geriye çekiliyor. Fotoğrafçılıktan anlamam ama fotoğraf çekmeyi seviyorum. Güzel fotoğraflara bakmayı da:) Bera Berrak ın koyduğu kaktüs çok daha cazip görünüyor.

Bu fotoğrafı çeken arkadaşımın eminim ki çok daha güzel fotoğrafları olacaktır. Eleştirilerin gelişmesine faydası olacağı düşüncesi ve çabalarının devamı dileğiyle

fotoğrafa başlandığında makro çekim ve nesnelerle ilgili keşifler uzun zaman oyalar insanı, keyiflidir ama zamanla aşılır... işte benden bir tane...
30968.jpg

Back