Çatlaklar Kakao Yağıni Catlaklarim Icin Kullaniyorum !!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

ilgin0707

seviyor seviliyor:)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2007
7.521
2
merhaba arkadaşlar ben çatlaklarım için kakao yağına başladım çok belirgin değil ama yinede rahatsız oluyordum 3 gündür kullanıyorum bakalım sonuç nasıl olacak sizinle paylaşırım eğer gelişme olursasüprizzzzz:teytey::teytey:

canım bende aynı sorun yüzünden kakao yağına basladım,ama ben haftada 1 sürüyorum.sen hergünmü kullanıyosun?bide iyice emene kadar masaj yapıyomusun,ben şöle bi sürüyorum o kadar,uzun uzadıya masaj yapamıyorum.

tatlım ben akşamları kullanıyorum 5 dakika masaj yapıyorum sabahta çilek yağı sürüyorum canım umarım işe yarar

ben devam ediyorum toparlanma var çatlaklarımda, göğsüm için kullanıyorum. sol elimle ,sağ göğsüme sağ elimlede ,sol göğsüme masaj yapıyorum. gerçekten sıkılaştı kızlar yani farkedilir derecede

Kakao yağı, hamilelik sonrası cilt bozulmalarına karşı faydalıdır. Dudak çatlaması ve ciltte pullanmaya karşı kullanılır.

arkadaslar kakao yagi icin selülite de ii gelir diolar ama bir bilen/deneyen var mi?

canım bayagı olmuş kullanmaya başalyalı bende bugun alıp başlicam son durum ne ???????

canım gerçekten cildin elastik bozukluklarını düzeltiyor sıkılaştırıyor bende işe yaradı ama bırakmayacağım

kızlar bende sun brown diye bir kako wax var onu sürsem olurmu yoksa illaki yağını mı almam lazım:uhm:

bende kilo alıp wermemden kaynaklanan çatlaklar war popo bölgemde sadee ..herkesin işine yaradıına göre bendede yarar herlde:=)bende bugün alıcam çok heveslendim inş gözle görülür bi farklılık olur çilek yagınıda duymuştum doktor öneriyomuş dogumdan önce dahada artmaması için ama olanı geçirmiyo diye biliyorum..

X