P papatyam129 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2012 91 0 46 Kayseri 9 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nnunukk #21 month .!.: kremin adı ne cnm nerden aldın aktardanmı eczanedenmi Genişletmek için tıkla... slm canim ben yurtdisindayim,krem su linkte var http://www.thebeautypot.com/etbrown-palmers-palmers-cocoa-butter-formula-firming-butter.html belki Tr de de vardir....ama ozu kakao oldugu icin hemen hemen cogu aynidir..
month .!.: kremin adı ne cnm nerden aldın aktardanmı eczanedenmi Genişletmek için tıkla... slm canim ben yurtdisindayim,krem su linkte var http://www.thebeautypot.com/etbrown-palmers-palmers-cocoa-butter-formula-firming-butter.html belki Tr de de vardir....ama ozu kakao oldugu icin hemen hemen cogu aynidir..
month Guru Kayıtlı Üye 20 Eylül 2010 5.004 64 358 İstanbul 10 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nnunukk #22 papatyam129 .!.: slm canim ben yurtdisindayim,krem su linkte var Palmer's Cocoa Butter Formula Firming Butter | Palmers Firming Butter | Palmers Cocoa Butter Lotion belki Tr de de vardir....ama ozu kakao oldugu icin hemen hemen cogu aynidir.. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim cnm koızmatik mağazalarına bakıcam
papatyam129 .!.: slm canim ben yurtdisindayim,krem su linkte var Palmer's Cocoa Butter Formula Firming Butter | Palmers Firming Butter | Palmers Cocoa Butter Lotion belki Tr de de vardir....ama ozu kakao oldugu icin hemen hemen cogu aynidir.. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim cnm koızmatik mağazalarına bakıcam
N nnunukk Guru Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2012 48 9 286 İstanbul 18 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nnunukk #23 bugün 1 kutu daha aldımm kakao kreminin ismi themra,kullanmak isteyenleri bilgilendirmek amaçlı yazıyorum. bu da diğerleri de görünüşü hafifletiyo bence
bugün 1 kutu daha aldımm kakao kreminin ismi themra,kullanmak isteyenleri bilgilendirmek amaçlı yazıyorum. bu da diğerleri de görünüşü hafifletiyo bence
YagmurunEllerii Tarifsiz kederler içerisindeyim. Kayıtlı Üye 7 Nisan 2010 8.402 455 163 4 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nnunukk #24 Ben aktardan kakao yağı aldım Kullanayım diyorum ama nasıl kullanmalı ? Her duşa girdiğimde mi kullanmalıyım ? Kese yaptıktan sonra sürsem ne kadar bekletmeliyim sizce :44:
Ben aktardan kakao yağı aldım Kullanayım diyorum ama nasıl kullanmalı ? Her duşa girdiğimde mi kullanmalıyım ? Kese yaptıktan sonra sürsem ne kadar bekletmeliyim sizce :44:
M mutlumus Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2012 243 0 46 4 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nnunukk #25 kızlar çatlaklara etkis varmı?gögümde ve kalçamda varda neret ediyoum onlardan