P papatyam129 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2012 91 0 9 Ağustos 2012 Konu Sahibi nnunukk #21 month .!.: kremin adı ne cnm nerden aldın aktardanmı eczanedenmi Genişletmek için tıkla... slm canim ben yurtdisindayim,krem su linkte var http://www.thebeautypot.com/etbrown-palmers-palmers-cocoa-butter-formula-firming-butter.html belki Tr de de vardir....ama ozu kakao oldugu icin hemen hemen cogu aynidir..
month .!.: kremin adı ne cnm nerden aldın aktardanmı eczanedenmi Genişletmek için tıkla... slm canim ben yurtdisindayim,krem su linkte var http://www.thebeautypot.com/etbrown-palmers-palmers-cocoa-butter-formula-firming-butter.html belki Tr de de vardir....ama ozu kakao oldugu icin hemen hemen cogu aynidir..
month Guru Kayıtlı Üye 20 Eylül 2010 5.004 64 10 Ağustos 2012 Konu Sahibi nnunukk #22 papatyam129 .!.: slm canim ben yurtdisindayim,krem su linkte var Palmer's Cocoa Butter Formula Firming Butter | Palmers Firming Butter | Palmers Cocoa Butter Lotion belki Tr de de vardir....ama ozu kakao oldugu icin hemen hemen cogu aynidir.. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim cnm koızmatik mağazalarına bakıcam
papatyam129 .!.: slm canim ben yurtdisindayim,krem su linkte var Palmer's Cocoa Butter Formula Firming Butter | Palmers Firming Butter | Palmers Cocoa Butter Lotion belki Tr de de vardir....ama ozu kakao oldugu icin hemen hemen cogu aynidir.. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim cnm koızmatik mağazalarına bakıcam
N nnunukk Guru Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2012 48 9 18 Ağustos 2012 Konu Sahibi nnunukk #23 bugün 1 kutu daha aldımm kakao kreminin ismi themra,kullanmak isteyenleri bilgilendirmek amaçlı yazıyorum. bu da diğerleri de görünüşü hafifletiyo bence
bugün 1 kutu daha aldımm kakao kreminin ismi themra,kullanmak isteyenleri bilgilendirmek amaçlı yazıyorum. bu da diğerleri de görünüşü hafifletiyo bence
YagmurunEllerii Tarifsiz kederler içerisindeyim. Kayıtlı Üye 7 Nisan 2010 8.402 455 4 Eylül 2012 Konu Sahibi nnunukk #24 Ben aktardan kakao yağı aldım Kullanayım diyorum ama nasıl kullanmalı ? Her duşa girdiğimde mi kullanmalıyım ? Kese yaptıktan sonra sürsem ne kadar bekletmeliyim sizce :44:
Ben aktardan kakao yağı aldım Kullanayım diyorum ama nasıl kullanmalı ? Her duşa girdiğimde mi kullanmalıyım ? Kese yaptıktan sonra sürsem ne kadar bekletmeliyim sizce :44:
M mutlumus Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2012 243 0 4 Eylül 2012 Konu Sahibi nnunukk #25 kızlar çatlaklara etkis varmı?gögümde ve kalçamda varda neret ediyoum onlardan