Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kaka normal mi arkadaşlar. 1 buçuk aylık bebeğim gaz problemi var damla kullaniyoruz kakası bu sekilde
Keyfimizden atmiyoruz herhaldeAy daha neler. Bi görmediğimiz bu kalmıştı. Tövbe estafurullah
Benim ki ufak bugün bu şekil görünce tedirgin oldumBenim bebeğimde bu şekildeydi sıkıntı yok şu an 8 aylık
Hayır sadece gaz damlado ve d vitsnminiKan ilacı kullanıyor musunuz
Hayır daha bugün oldu sormadimDoktoruna sordunuz mu?
Evet sezeryan. Başka bir belirtide yok suanlikSezeryan doğum mu ? Mukuslu kaka başka belirtisi yoksa (egzama kan ) normal sayılıyor. Bir daha kontrole gidince gösterin resmi doktora bakıyorlar. Alerji filan değil boş yere diyet yapmayın.
Kendiniz için sordum sizde kullanıyorsanız sütten bebeğe geçiyor ,benim bebegiminde mukuslu parlak kaka yapardı ve çok gazliydi 4.aydan itibaren gaz sorunu rahatladiHayır sadece gaz damlado ve d vitsnmini
Sezeryan doğumda vajinal yoldan geçmediği için bakterileri alamıyor bebek kakası mukuslu oluyor . Probiyotik kullan ama en iyisi anne sütü 6 ay . Ek gıdada toparliyormus. Bende ek gıdayı bekliyorum.Hayır daha bugün oldu sormadim
Evet sezeryan. Başka bir belirtide yok suanlik
İnşallah toparlanır . Birde gaz sancısı var onunla ugrasiyorux kaç aylık sizin kiSezeryan doğumda vajinal yoldan geçmediği için bakterileri alamıyor bebek kakası mukuslu oluyor . Probiyotik kullan ama en iyisi anne sütü 6 ay . Ek gıdada toparliyormus. Bende ek gıdayı bekliyorum.
5 e giricez hala var gaz sancısı geçmedi . Dört ay kabus gibiydi ama azalıyor.İnşallah toparlanır . Birde gaz sancısı var onunla ugrasiyorux kaç aylık sizin ki
Başka belirtileri de takip edin, benim bebeğim alerjik ve ek gıdaya geçene kadar kakası böyleydi. Zaman zaman minik kan da oluyordu. Gaz ve huzursuzluk da başka bir belirtisi tabii. Alerjiyse İlerlemeden önlem almanızda fayda varBu kaka normal mi arkadaşlar. 1 buçuk aylık bebeğim gaz problemi var damla kullaniyoruz kakası bu sekilde