- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.244
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aktarlarda satılıyor . Kızlarım patates kızartmasına dökmek için almışlardı . Etlerede çok yakışıyor tavsiye ederim hoş bir baharat karışımıOyyy sunum çok güzel bayıldım.
Kajun baharatı nasıl bir şey?
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim.
Aktarlarda satılıyor . Kızlarım patates kızartmasına dökmek için almışlardı . Etlerede çok yakışıyor tavsiye ederim hoş bir baharat karışımı![]()
Evet karışım . Dışarda kafe ve restoranlarda papates üstüne çok kullanılıyor . Hoş bir kokusu var .Daha önce görmüştüm ben de markette ama nasıl bir şey olduğunu bilmiyordum.
Tek bir çeşit değil de karışım yani, merak ettim :)
Evet karışım . Dışarda kafe ve restoranlarda papates üstüne çok kullanılıyor . Hoş bir kokusu var .
Tek gelde aynından yaparım bacımaeben bacım nanayla ikiniz mahvettiniz beni tüm tabakları yerdim kesin ellerinize sağlık![]()
Sağol fatmam ..Ellerine sağlık ablam![]()
Ama ben Balık sevmiyorum maalesef onu ne etcezSağol fatmam ..![]()
Aman senin modelinden bide bizde varAma ben Balık sevmiyorum maalesef onu ne etcez![]()
Bu konuda konuşmak istemiyorumAman senin modelinden bide bizde var![]()
Balık sevilmezmi ?![]()
O kadar diyorsun yani .Bu konuda konuşmak istemiyorum![]()
sendeki kim ablam
Iki ay kadar önce Bursa daki kardeşimle aynı anda gittik eve. O Balık istemiş ben de Balık pişen eve bile girmem. Annem tüm gün dua etmiş kokusunu almasa Fatma diye balığı da bahçede pişirmiş kış günü yazık![]()
ellerine sağlık aebenim, çok güzel görünüyor,MERHABA HANIMLAR .
Yine sizlerleyim ..
Aklımda tekrar katılmak yoktu tesadüf oldu diyelim nananın sayesinde
BALIKLARIMIZ SOMON VE İSTAVRİT .
Balık seçimi ve miktarı size kalmış tabiki
Eki Görüntüle 1767773
Malzemeler :
1 adet karadeniz somon .
Yr. Kg. Istavrit .
Kajum baharatı
Karabiber
Kırmızı pul biber
2 diş .Sarmısak
1kuru sogan .
Yr. Çay br.Z. Yag ..
Tuz . Limon
Çok az köri
Tüm malzemelerimizi baliga ekliyoruz .sogan ve sarımsaklarıda ..
Bekletilse daha güzel olur tabiki ..
Eki Görüntüle 1767774
Ben ızgara tavasında yaptım yağ sürmedim tavaya . Balığı harmanlarken zaten z.yag eklemiştik
Eki Görüntüle 1767780
Eki Görüntüle 1767776
Somonda eğerki derisini sevmiyorsanız size bir füf noktası :
Kızgın tavaya somonların derileri gelecek şekilde döşeyin .2 dk . Pişince çevirin . Vee derileri çatal yardımıyla kolayca alabilirsiniz
Sonuçta iki tarafı nar gibi olmuş somonlarınızı afiyetle yiyebilirsiniz
Eki Görüntüle 1767712
AFİYET OLSUN ...![]()
Teşekkür ederim saraycamellerine sağlık aebenim, çok güzel görünüyor,
Ne güzel bir mesaj Aus .aeben eline , emeğine , paylaştığın gönlüne , kesene ... ay işte ne varsa hepsine sağlık
Çok güzel olmuş , çok beğendim .
Başarılar diliyorum .
Teşekkür ederim prensesYemeğiniz,süslemeniz,tahta sunum...hepsi çok başarılı çok beğendim,yarışmada başarılar dilerim.