- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
Teşekkür ederim DilberElinize sağlık..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim DilberElinize sağlık..
Teşekkür ederim tarifimle katılmak istedim SadeceElinize saglik çok güzel görünüyor bol şans diliyorum
Yeni tarifler denerken çoğunlukla risk alıyorum.tadi nasıl damak tadimiza uyarmi uymazmi bu tarifi İlk yaptım ve Misafirlerime sundum sagolsunlar çok beğendiler.bende soslu yemekleri çok seviyorum ..Teşekkür ederimEllerine emegine sağlık canim benim,yemegin tadı nasıl bilmiyorum ama,sunum cok şahane.ayrıca soslu falan oldugu icin eminim cok guzel bi tariftir.ben böyle soslu yemeklere bayılıyorum basarilar diliyorum canim
Trabzon'a giderken oradan geçiyoruz amaa tasinmakk bilmemki en iyisini sen İstanbul'a gelKakao ve Ben samsuna taşınmayı düşünmezmisin
Hiçç sevmem max 15 gün kalabiliyorum aşırı karmaşık kalabalık benim için ama samsun öylemi sakin düzenliTrabzon'a giderken oradan geçiyoruz amaa tasinmakk bilmemki en iyisini sen İstanbul'a gel
Seni çok İyi anlıyorum ve Bende gitmek isterdim buralardan öyle Bir kosturmacanin icindeyizki.bazen boğuluyorum.hep Muğla Fethiye taraflarına kaçalım diyorum eşime kii memleketimi hiç anlatmiyorum.oyle Huzur, öyle güzel kiHiçç sevmem max 15 gün kalabiliyorum aşırı karmaşık kalabalık benim için ama samsun öylemi sakin düzenli
Bir gün samsunu öveceğim hiç aklıma gelmezdi balık nelere sebep oldu
Teşekkür ederim tadı için şunu diyebilirim. çıtır yufkanın içinde kremalı ıspanak lezzeti,ve somonun kendine has tadı ve sos ile servisi mükemmel geldi misafirlerime eğer denersen Tad konusunda fikrini almak isterimEline sağlık canım tadını çok merak ettim çok güzel görünüyor
Teşekkür ederimÇok sevdim bu tarifi.
Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim :)
Çok iyi yaptın canım zaten maksat yemek yapmak en azından benim için yarışmayı ikinci plana atıyorumTeşekkür ederim tarifimle katılmak istedim Sadece
Aynen senin gibi düşünüyorum.yarisma bahane ama tarifler şahane.yarisma işin eğlenceli kısmıÇok iyi yaptın canım zaten maksat yemek yapmak en azından benim için yarışmayı ikinci plana atıyorum
Teşekkür ederim canımellerine sağlık başarılar
Teşekkür ederim somonu Bende ayrı bir seviyorum İlk denedim misafirlerimden tam not aldı canımEline sağlık kakaom ...
Farklı bir tarif olmuş eminim çok lezizdir somonu çok severim ...