Deniz Ürünleri Kajun Baharatlı Balık Izgara- Özkaradeniz Balıkçısı Sponsorluğunda ....

Ellerine sağlık ablam :KK68::KK68: Sunumuyla,herşeyiyle çok güzel gözüküyor :21:

MERHABA HANIMLAR .
Yine sizlerleyim ..:KK24:
Aklımda tekrar katılmak yoktu tesadüf oldu diyelim nananın sayesinde :KK55:

BALIKLARIMIZ SOMON VE İSTAVRİT .
Balık seçimi ve miktarı size kalmış tabiki :KK66:

Eki Görüntüle 1767773

Malzemeler :
1 adet karadeniz somon .
Yr. Kg. Istavrit .
Kajum baharatı
Karabiber
Kırmızı pul biber
2 diş .Sarmısak
1kuru sogan .
Yr. Çay br.Z. Yag ..
Tuz . Limon
Çok az köri

Tüm malzemelerimizi baliga ekliyoruz .sogan ve sarımsaklarıda ..
Bekletilse daha güzel olur tabiki ..

Eki Görüntüle 1767774

Ben ızgara tavasında yaptım yağ sürmedim tavaya . Balığı harmanlarken zaten z.yag eklemiştik :KK66:

Eki Görüntüle 1767780

Eki Görüntüle 1767776

Somonda eğerki derisini sevmiyorsanız size bir füf noktası :
Kızgın tavaya somonların derileri gelecek şekilde döşeyin .2 dk . Pişince çevirin . Vee derileri çatal yardımıyla kolayca alabilirsiniz :KK66:
Sonuçta iki tarafı nar gibi olmuş somonlarınızı afiyetle yiyebilirsiniz :KK66:

Eki Görüntüle 1767712
AFİYET OLSUN ...:KK68:
Islık çalma smileyi varmıydı .şöyle uzunn,uzun bir ıslık çalsaydımm..Ellerine sağlık balık mevsimi olunca denizden babam çıksa yerim misali.. ben bunlarıda yerimm:kk77::kk77::kk77::kk77:BAŞARILAR..:KK68::KK68:

Islık çalma smileyi varmıydı .şöyle uzunn,uzun bir ıslık çalsaydımm..Ellerine sağlık balık mevsimi olunca denizden babam çıksa yerim misali.. ben bunlarıda yerimm:kk77::kk77::kk77::kk77:BAŞARILAR..:KK68::KK68:
Teşekkürler kakaom .
Kategori tam senlik belkiyoruz uşagum :-)

Harika çok beğendim. Sunumun kendisi bile yeter.
Başarılar dilerim.

hem lezzetli görünüyor hemde diyete zarar vermiyor mükemmel bir tarif aebenim bayıldım.:KK19:

Ellerine sağlık, balığı sadece mecburiyetten tüketen biri olmama rağmen bakınca balık yapasım geldi:kk77:
Yarışmada başarılar

Back
X