Akşama yemeğe geliyorum ablam, hepsi benimmmmMERHABA HANIMLAR .
Yine sizlerleyim ..
Aklımda tekrar katılmak yoktu tesadüf oldu diyelim nananın sayesinde
BALIKLARIMIZ SOMON VE İSTAVRİT ..
Eki Görüntüle 1767713 Eki Görüntüle 1767712 Eki Görüntüle 1767711 Eki Görüntüle 1767696 Eki Görüntüle 1767707 Eki Görüntüle 1767696 Eki Görüntüle 1767707 Eki Görüntüle 1767710
Buyur fıstığım .Akşama yemeğe geliyorum ablam, hepsi benimmmm
Hazır tabağın gorunuyor ablam, musaait olunca duzenlersinBuyur fıstığım .
Kız konuda yarım kaldı . Telofon geldi
Teşekkürler nur ...Ooo bunu hic yemedim ama cok lezzetli gorunuyor , ellerine saglik , basarilar canim
Teşekkürler pınarcım .Ellerine saglik abla cok guzel gozukuyor keske ekrandan tadina bakabilsek bayilirim baliga nanacim seninki de cok guzel olmus hamsi sis fikri super ikinizede basarilar
Sağolasın nevoşum .Ellerine sağlık Aeben'cimNefis görünüyor Sunumu çok beğendim Yarışmada başarılar dilerim
Rica ederim canımSağolasın nevoşum .
Resimleri çok güzel yerleştirmişsineline sağlık ..
Bağenmenize sevindim , teşekkürlersunuma ayrica bayildimm
elinize saglik..
Bizim evdede en çok sevilen somondur . İstavriti kendime almıştımEllerinize emeğinize sağlık :) Çok güzel görünüyor . Çok severim somonu da istarviti de .
Evet canım siyah havuç , salata tabagıda marul yapraklarıayy sunum çok güzel ellerine sağlık
başarılar dilerim o salatanın ordakiler siyah havuç mu
Teşekkür ederim ederun ...Çok güzel olmuş ellerinize sağlık sunum harika yarışmada başarılar dilerim.
ben baktım bilemedim bi arkadaşta dedi siyah havuç diye ay çok cahilim ya :))Evet canım siyah havuç , salata tabagıda marul yaprakları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?