• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kahveye boyadığım saçlarımı nasıl tekrar sarı yapabilirim?

tubi8989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
77
2
46
Nevşehir
saclarım sarıydıııı daha sonraa bakıra boyattımmm ve yakısmadı sevmedim.. koyu kahvee yaptırdım aralık ayında saclarım azda olsa aktı gbii ama bennn tekrar acık renk istiyorumm ne yapmam gerekiyor:((( nolur yardımcı olurmusunz=????

canım öncelikle saçlarını güçlendirecek ürünler kullanmalısın ve 2 ay kadar sabret boyatma :50: çünkü döneceğin renk sarı ve bu renk saç tellerini inceltir ve güçsüzleştirir... eğer bekleyemem diyorsan kuaförde boyat ve mümkünse l'oreal ınoa kullanan bir kuaför olsun yada bunun gibi bitkisel boyalar....

olur niye olmasın ama dediğim gibi önce saçlarını güçlendir bildiğin iyi bir kuaför varsa sana önerebileceği serumlardan kullan benim kuaförüm boyamıyor mesela saçımı,serum verdi 4 hafta onu kullanıcam güçlenince ınoa ile boyicak bakalım. bisüre böyle gezicem kumral oldum kahve istiyorum bende :1: sarı saç zor yani senin bakım yapmanda fayda var.çok diil bir yada 2 ay bakım yap sonra organik boya ile kuaföre boyat emin ol saçlarını çok seviceksin :23: arıca o serumlarla daha çabuk uzar saçların:))

Back