Kahverenginden Hafif Pembeye Dönen Akıntım var. Korkuyorum

Umarım :KK43: Geç döllenme olduğu için 2 haftadır kese için bekliyorum zaten delirmek üzereyim. Bir de üstüne böyle akıntı olunca
Stres yapma kuzum ilacını düzenli kullan dua et birşey olmayacak normal bunlar iş yapma sakın ağır kaldırma.

12 haftalıkken lekelenmem başladı benimde şuan 15 haftalık oldum hala ara ara devam ediyor . Benim rahim genişlediği için oluşan bir lekelenme . İlaç kullanıyorum

Kızlar, şu an normalde SAT'a göre 6+2deyim ama geç döllenme olduğu için düşük değerle başladı ve tam olarak kaç haftalık olduğunu bilmiyorum. Bu cumartesi keseyi görmek için çağırmıştı doktor.
2 haftadır hafif lekelenmelerim oluyordu ama şu an kahverengi akıntı ve ara ara da kırmızıya dönecekmiş gibi koyu pembe akıntım var. Çok korkuyorum, dış gebelik ya da düşük ihtimali var mı sizce? Değerlerim 2 günde bir katlayarak gidiyordu. Bugün kan verdim hatta en son,
24 Haz: 23
26 Haz: 54
28 Haz: 103
02 Tem: 467
Tabi ki herkesin aynı degildir ama benim 3 ay boyunca kanamam oldu canım progestan ognesi ve hapini kullandım şuan 23 haftalığım bebegim de gayet saglikli bence stres yapma progestan verdiyse kullan vermediyse de doktoruna bir danış o da zaten progestan vericektir endişelenme kendini yorma

Progestanın amacı kanamayı durdurmak değilmiş zaten bebeğin daha sağlam tutunmasını sağlamak . Ben içince leke durur sandım hiç öyle olmadı doktorla konuştum ilgisi yok dedi

Kızlar uç dusuk yapmış ve dördüncüsünde çok şükür sağlıkla doğurmuş bırı olarak şunu soylıyebılırım bebek sağlıklıysa tutunuyor değişe bir şekilde gidiyor bazen adetten önce gıdıyor farketmıykruz bile bazen de sonra gidiyor üzülüyoruz boyle
... inşallah bebegın sağlıklıdır ve sımsıkı tutunur ama olmazsa da kendını harab etme lütfen çünkü doğa kanunu sağlıksız zayıf olanlar tutunamıyor sağlıksız bır bebek dünyaya getırmek daha da zor doğa bu doğal seleksıyonu ayarlıyor.. ilaçlar vs hepsi bir yere kadar duracak olan duruyor gidecek olan ne yaparlarsa yapsınlar gidiyor... benim doktorum hep der onemlı olan hamıle kalabılmek... hepınıze sağlıklı hamilelikler ve nurtopu gibi evlatlar diliyorum

Tabi ki herkesin aynı degildir ama benim 3 ay boyunca kanamam oldu canım progestan ognesi ve hapini kullandım şuan 23 haftalığım bebegim de gayet saglikli bence stres yapma progestan verdiyse kullan vermediyse de doktoruna bir danış o da zaten progestan vericektir endişelenme kendini yorma
Bu yorumlar içimi rahatlatıyor. Teşekkür ederim 😌

Kızlar uç dusuk yapmış ve dördüncüsünde çok şükür sağlıkla doğurmuş bırı olarak şunu soylıyebılırım bebek sağlıklıysa tutunuyor değişe bir şekilde gidiyor bazen adetten önce gıdıyor farketmıykruz bile bazen de sonra gidiyor üzülüyoruz boyle
... inşallah bebegın sağlıklıdır ve sımsıkı tutunur ama olmazsa da kendını harab etme lütfen çünkü doğa kanunu sağlıksız zayıf olanlar tutunamıyor sağlıksız bır bebek dünyaya getırmek daha da zor doğa bu doğal seleksıyonu ayarlıyor.. ilaçlar vs hepsi bir yere kadar duracak olan duruyor gidecek olan ne yaparlarsa yapsınlar gidiyor... benim doktorum hep der onemlı olan hamıle kalabılmek... hepınıze sağlıklı hamilelikler ve nurtopu gibi evlatlar diliyorum
Çok haklısınız. 2 kimyasal gebeliğim var benim de. İlk defa bu kadar ileriye gidebildim o yüzden heyecanla korku karıştı bende de işte . Teşekkürler cevap için

Çok haklısınız. 2 kimyasal gebeliğim var benim de. İlk defa bu kadar ileriye gidebildim o yüzden heyecanla korku karıştı bende de işte . Teşekkürler cevap için
cok haklısın ne yazıkki yasadıkca insanın korkuları artıyor.. inşallah bebegın sapasaglamdır sımsıkı tutunur annesine. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. dualarımız seninle

Çalışıyorum o yüzden dinlenemiyorum da. Muayene gününe kadar sabretmekten başka çarem yok galiba. Dediğin gibi artarsa acile giderim zaten. Teşekkür ederim :)
Direk rappr alman lazim. Muayene ücreti bebekten daha kiymetli degil. Hem yatis şart. Zaten o yorgunluktan oluyo vucut seni uyarıyor

Progestan kullanıyorum. Doktoru aradım günde 2'ye çıkar dedi. Doktorum özel olduğu için sürekli muayeneye gidemiyorum. Daha geçen hafta gittim.. Haftaya da kese için gideceğim. Of :KK43:
Kontrol ucret almazlardi. Bir muyane 1 kontrol . Doktor bana acil gel dedi.

Back
X