Kahverengi regl akıntısı

firumi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2025
6
3
1
18
Selamlar öncelikle ben genç bir kızım hiç sevgilim olmadı ya da herhangi bir erkekle cinsel ilişkiye girmedim gebelikte beklemiyorum. Ancak adetimden önce ve sonra kahverengi akıntı geliyor. Adet öncesi pek sorun değil birikmiş kan olabilir ama adetim yaklaşık bir buçuk hafta önce bitti ve dün kahverengi bir akıntı geldi. Bende ardından ped taktım ve bugün baktığımda o akıntının fazlasıyla geldiğini gördüm. Adetim düzenli değil ve bu kahverengi akıntıyı sürekli yaşıyorum. Bu akıntı yüzünden namaz kılamıyorum. Sizce bu neyden kaynaklıdır ve bu akıntı sonrası gusül abdesti almam gerekir mi? Oruç tutsam bir zararı olur mu? Ben her şeye karşı gusül abdestini alıyordum ve namaz kılmıyordum.

Belirtiler pcos a benziyor kadın doğuma gidin bekarsınız karnınızdan bakar, kan alır yardımcı olur.

Canım kesinlikle doktora git polikistik over olabilirsin zaten evli olmadıgın için direk kan alır hormonlarına bakar ultrasonla bakar hormonlarında sıkıntı varsa en azından evlenmeden erkenden çaresine bakmış olursun yoksa evlendikten sonra daha sıkıntı yaşarsın biz çekiyoruz sen çekme

Belirtiler pcos a benziyor kadın doğuma gidin bekarsınız karnınızdan bakar, kan alır yardımcı olur.
Ya aslinda bende basta ondan suphelendim cunku bildiğim kadariyla pcos ta fazla killanma oluyor bende de oyle acaba ondan kaynakli olabilir mi diye dusundum

Bu hastaligin baska ne gibi belirtileri var ya da nasil önlenebilir bir bilginiz var midir acaba?

Bu hastaligin baska ne gibi belirtileri var ya da nasil önlenebilir bir bilginiz var midir acaba?
Öncelikle şöyle erkek tipi tüylenme adet süre uzunluğu düzensiz adet sivilce akne aşırı kilo alımı ya da zayıflık da olabiliyor ve hormon bozukluğu ama bu iki tip bi hastalık bende de pco var bende de sadece ultrason görüntüsü olarak var fakat ne hormon bozukluğu ne de bu belirtiler var adet düzenim falan gayet iyi bunun tedavisi olarak bekar olduğun için doğum kontrol hapı ile başlar bence şimdiden önlemini al derim yoksa evlilikte çocuk için zorlu bi süreç bekleyebilir

Simdi bende zaten fazlaca tuylenme hep vardi genlerden ve esmerlikten birde zayifim yesemde kilo alamiyorum adetim de duzensiz oluyor genelde o yuzden biraz suphelendim baslarda aslında duzenli oluyordum ama son iki senedir falan adetim duzensizlesmeye basladi basta ve sonda kahverengi akıntılar gelmeye başladı acaba bu akıntıda oruç tutmamda bir sakınca olabilir mi?

Kazaya giriyor onlar ama tabiki önceliğin sağlığın Rabbim biliyor zaten niyetini sen öncesinde bi doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…