• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi lekeler.

Karnabahar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2018
418
353
18
39
Iyi akşamlar. 36 yaşındayım. Sigarada içiyorum. Ellerimde kollarımda toplu iğneden daha kucuk kahverengi birkaç lekem çıkmaya başladı. Eczaneden ilaç alırken gösterdim yaşlılık lekesi ama artarsa git dedi. Internette bakindim hersey olabilir. Korku kapladı içimi. Bu yaşımda normal mi başına gelen varmı ?

Iyi akşamlar. 36 yaşındayım. Sigarada içiyorum. Ellerimde kollarımda toplu iğneden daha kucuk kahverengi birkaç lekem çıkmaya başladı. Eczaneden ilaç alırken gösterdim yaşlılık lekesi ama artarsa git dedi. Internette bakindim hersey olabilir. Korku kapladı içimi. Bu yaşımda normal mi başına gelen varmı ?
ah karnabahrcigim .sigara ne yazikki .vucudun. anatomisini alt ust ediyor. yaslilik degilde sigara seni erkek yaslandiriyor o lekeler ondan oluyor keske biraksan

Ben 17 yıl sigara kullandım öyle bişey yaşamadım. Bahsettiğiniz güneş lekesi olabilir. Kesin olmamakla birlikte yazın erken dönemleri haziran güneşinin ciltte leke yaptığını duymuştum. 36 yaş için de erken. Genetik bir şey değilse.

ah karnabahrcigim .sigara ne yazikki .vucudun. anatomisini alt ust ediyor. yaslilik degilde sigara seni erkek yaslandiriyor o lekeler ondan oluyor keske biraksan
Ay allahim böyle bilmeden doktor kesilip yorum yapanlara gicik oluyorum su ana kdr sigarayi tutmuslugum yoktur ama aniden yaşlılık lekeleri başladı yüzümde

Back