- 6 Aralık 2012
- 132
- 37
-
- Konu Sahibi Belki1Gun87
Kızlar dün kendimi biraz fazla yordum galiba. Şuana kadar hiç lekelenmem olmamıştı. Bugün silinirken peçeteye kahverengi akıntı geldi, zaten aşırı halsizim tuhaf tuhaf şeyler yaşıyorum. Acaba ne yapmam lazım şuan uzanıyorum ama acile gitsem bakarlar mı ki? Buarada 12+2 lik hamileyim bu aylarda bunu yaşamış olan var mı ?(
Canim ya bence ne olur ne olmaz die git acil e allah korusun bişi olmasın
ben 4 haftalıkken yaşadım regl zamanı leke geldi hemen aile gittik progestan vuruldu ve hapı ile eve gönderildi 1 hafta yattım. .
Eşimi aradım gidicem inş. Muayene edip mi iğne yaptılar acaba? Bide lekelenmenin dışında başka bi belirti varmıydı?
Gittim erkek dr vardı alttan muayeneye izin vermedim ultrasonla baktı bebeğimin kalp atışı vardı. Şikayetlerim doğrultusunda şu düşük önleyici haptan verdi günde 2kere alacakmışım. Bol bol dinlen dedi, cinsel ilişki yasak ve bol su içmem gerekmiş. Eve geldiğimde kahverengi lekelenmem pembe renk almıştı hastanede yurumek durumunda kaldım ve akıntım olduğunu hissetmiştim. Neyse alttan muayene olmayınca emin olamadım başka hastaneye gittim kadın dra muayene oldum rahimde kanama göremedi kanaman yok dedi. Oda bebeğe baktı ve bi problem yok gayet sağlıklı dedi. Ne bir ilaç nede bir uyarıda bulunmadı, o zaman neden lekelenmem oldu dedim şikayetin var mı dedi yok dedim sadece çok üşüyorum ve aşırı halsizim, oda bol bol su iç hem senin için hemde bebeğin için en iyisi su dedi.Şükür rahatladım ama her ihtimale karşı diğer drun verdiği ilacı içiyorum ve mümkün mertebe uzanıp dinleniyorum. Bu sabah olmadı lekelenmem inşAllah da olmaz. Rabbim kimseye yaşatmasın, herkesin bebeğine sağlık versin. Hayırlısı ile sağsağlim kucağımıza alalım inşAllah.
inşAllah canım Allah kimseye göstermesin. Evet ilaç progestan içiyorum ve dinlenmeye çalışıyorum. Yalnız bu ilaç baş ağrısı baş dönmesi yapıyor çok rahatsız edici
Kahverengi kanaman var ve doktor alttanmi bakmak istedi ? Kesinlikle baktirma 12 haftalikmissin normal ultrasonla bebegin herseyini gorebilir dusuk tehlikesi oldugu halde ne sacmalik alttan bakcak ya walla doktorlarada guwenemiyoruz bol su ic proluton igne olmussundur wc disida kalkmadiktan sonra Allahin izniyle biseycik olmaz benim 6 haftalikken basladi kanamalarim hemsire arkadasim erkek bebek tutunmakta zorluk ceker senin erkek dedi daha o kadarlikken ben pek ihtimal vermemistim ama erkekmiss :) Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsinGittim erkek dr vardı alttan muayeneye izin vermedim ultrasonla baktı bebeğimin kalp atışı vardı. Şikayetlerim doğrultusunda şu düşük önleyici haptan verdi günde 2kere alacakmışım. Bol bol dinlen dedi, cinsel ilişki yasak ve bol su içmem gerekmiş. Eve geldiğimde kahverengi lekelenmem pembe renk almıştı hastanede yurumek durumunda kaldım ve akıntım olduğunu hissetmiştim. Neyse alttan muayene olmayınca emin olamadım başka hastaneye gittim kadın dra muayene oldum rahimde kanama göremedi kanaman yok dedi. Oda bebeğe baktı ve bi problem yok gayet sağlıklı dedi. Ne bir ilaç nede bir uyarıda bulunmadı, o zaman neden lekelenmem oldu dedim şikayetin var mı dedi yok dedim sadece çok üşüyorum ve aşırı halsizim, oda bol bol su iç hem senin için hemde bebeğin için en iyisi su dedi.Şükür rahatladım ama her ihtimale karşı diğer drun verdiği ilacı içiyorum ve mümkün mertebe uzanıp dinleniyorum. Bu sabah olmadı lekelenmem inşAllah da olmaz. Rabbim kimseye yaşatmasın, herkesin bebeğine sağlık versin. Hayırlısı ile sağsağlim kucağımıza alalım inşAllah.