7HFT.3 GNLK HAMİLEYİM.4 GÜN ÖNCE KAH.RENGİ BİR AKINTIM OLDU.DOKTORUM 3 Ü GEÇERSE HABER VER DEDİ.ÜÇÜGEÇİNCE HABER VERDİM VE İĞNE (proluton) YAPTIRMAMI SÖYLEDİ.İĞNEDEN SONRA RENGİ DAHA AÇILMIŞ BİR ŞEKİLDE İKİ KERE DAHA LEKELENMEM OLDU.DOKTORUMA DANIŞTIĞIMDA YAPILACAK BİŞEY OLMADIĞINI,DÜŞÜK RİSKİNİN OLDUĞUNU VE BEKLEYECEĞİMİZİ SÖYLEDİ.ŞİMDİ DİNLENİYORUM AMA SARI RENKLİ İKİ AKINTIM DAHA OLDU.KAFAYI YİCEM.ÖĞRETMENİM BEN 1 HAFT RAPOR ALDI BAYRAMLA BERABER YATICAM EPEY.DEVAM EDERSE NE YAPMALIYIM?
HEM OKUDUM DİĞER ARKADAŞLARA DOKTORLARI PROGESTERON FALAN VERMİŞ BENİM DOKTORUM YAPILACAK BAŞKA TEDAVİ YOK DEMİŞTİ.
LÜTFEN BİR YANIT BEKLİYORUM ARKADAŞLAR........
cnm öncelikle çok geçmiş olsun ama yalnız değilsin bu tarz şeyler hepimizin başına gelebiliyor. Burdan bende araştırdım foşur foşur kanaması olup bebeklerini sağlıcakla kucaklarına alan bile var..inş bizde bebeklerimize sağlıcakla kavuşacağızz..benimde 2 kez oldu o şekilde 8. Haftada ve 12. Haftada. Ilki açık kırmızıya dönmüştü acile gittik ben zaten progestan içiyordum onun sayısı arttırıldı birde ben dedim iğnesi falan yokmu diye doktor yok dedi yani siz iğne olmuşsunuzz anlamadım walla neyse ama 12. Hatalıkken gene oldu allha şükür o kırmızıya dönmedi doktorum miyomdan dedi bende 2 cm miyom vardı kalmadan gabe kalınca 4 cm. Oldu ondanmış ama artık inş olmaz bi daha şuan 15 haftalıgım bende anasınıfı öğretmeniyim ve 1 ay raporluyum bayramdan sonra çalışmaya başlıycam..3. Ayı bitirdikden sonra çok korkma cnm artık düşük riski kalmıyor çünkü..doktor dönüşü bizide haberdar et kendine ve bebeğe iyi bakk
7HFT.3 GNLK HAMİLEYİM.4 GÜN ÖNCE KAH.RENGİ BİR AKINTIM OLDU.DOKTORUM 3 Ü GEÇERSE HABER VER DEDİ.ÜÇÜGEÇİNCE HABER VERDİM VE İĞNE (proluton) YAPTIRMAMI SÖYLEDİ.İĞNEDEN SONRA RENGİ DAHA AÇILMIŞ BİR ŞEKİLDE İKİ KERE DAHA LEKELENMEM OLDU.DOKTORUMA DANIŞTIĞIMDA YAPILACAK BİŞEY OLMADIĞINI,DÜŞÜK RİSKİNİN OLDUĞUNU VE BEKLEYECEĞİMİZİ SÖYLEDİ.ŞİMDİ DİNLENİYORUM AMA SARI RENKLİ İKİ AKINTIM DAHA OLDU.KAFAYI YİCEM.ÖĞRETMENİM BEN 1 HAFT RAPOR ALDI BAYRAMLA BERABER YATICAM EPEY.DEVAM EDERSE NE YAPMALIYIM?
HEM OKUDUM DİĞER ARKADAŞLARA DOKTORLARI PROGESTERON FALAN VERMİŞ BENİM DOKTORUM YAPILACAK BAŞKA TEDAVİ YOK DEMİŞTİ.
LÜTFEN BİR YANIT BEKLİYORUM ARKADAŞLAR........
benimde gebeliğimin 4 haftasında 4 günsüren kahverengi lekelenmem oldu ben progynex iğne vuruldum hergün 50 mg artı birde günde 3 kez 2 adet progestan fitil kullanıyorum artık problem yok lekelenmede yok şimdi 7 haftalık oldum 2 gün arayla iğnelerimi oluyorum fitile devam ediyorum
canım iğneyi verdiğinde dr keseyi gördümü peki:uhm:
Arkadaşlar aynı lekelenmeleri bende yaşıyorum 13 haftalığım...Bir arkadaşım regl dönemi kanaması bunlar dedi,onda da olmuş.Benimde regl dönemimde oluyor.Yorumlarınızı bekliyorum.Çok üzülüyorum.
slm bende 13 haftamdayım hala devam ediyor lekelenmeler şimdiye kadar haftada 1 gün 1-2 damla geliyordu şimdilerde günde 1-2 damla geliyor normal ped falan doldurmuyorum ama yine görünce endişeleniyorum dr um istirahat versi düşük tehlikesi var dedi.22 sinde kontrolüm var hayırlı haberler alırız umarım kity79 sen gittinmi dr herhangi bişiy dedimi???:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?