Kahverengi lekelenme resimli miğdesi bulanmayan baksın

iremcgnss

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2021
29
15
8
23
ARKDASLAR ilk başta açık renk olan lekelenmem suan 2 3 gündür böyle doktora gittiğimde enfeksiyon olmadığı kanama alanı olmadığı söylendı 7 haftalık hamileyim bu ara da kırmızı gelmediği sürece korkma dedi kum döküyormuşum o yüzden bu renk olabilir mi fikri olan var mı Eki Görüntüle 2911161

Merhaba bugun doktor kontrolune gittigimde lekelenme olabilir gayet normal hic sorun etmeyin pıhtılı kanama veya yogun kanama gelirse haberim olsun lekelenmede hic sorun yok diye bir yorumda bulundu ilk gebeligimde 4 5 defa kanama gecirdim rahmimde kanama alanlari vardi kurumasi 4 ayi buldu prohestanla saglikli ilerledi gebeligim bence normal hic kafaniza takmayin ama yinede tedbir olsn dye bilgilendirin doktorunuzu

Acilden geliyorum suan kalp atışını dinledım rabbime şükür ama malesef düşük tehditim bulunuyormuş sureklı yatmamı hareket etmememi söyledi bende öyle yapacağım rabbim hayırlısını nasıp eylesin tüm bekleyen annelerin kucağı boş kalmasın bunu okuyan varsa da bana da dua etsin bol bol amin :)

Resmi kaldırın illaki yorum gelecektir bununla ilgili. Gebesiniz riskinizde varmış canınız sıkılmasın durduk yere. Geçmiş olsun çok.

Cok sevindim sag saglim kucagnza alin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…