Gebeliğe Hazırlık Kahverengi lekelenme adet sayılıyor mu.?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MevaDeva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2019
79
18
33
Adetimin ortalarına yakın doktora göründüm polikistik over olduğum için 4 aydır glifor kullanıyorum.Yumurtama baktı doktor 12 mm dedi,rahmime baktı enfeksiyon vs yok dedi.Denemeye devam edin dedi.Adetime 5 gün kala kahverengi lekelenmem başladı 4 gün leke şeklinde geldi çok az.Adet günümde de adet olmadım.Bugün adetim geçeli 2 gün Laboquick marka erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.Yıkıldım.!Sizce bu testlerin yanılma payı var mıdır.?Yoksa neden sadece kahverengi leke gelmiş olabilir.?

Benim bildiğim yumurtanız büyüyüp çatlamadıysa kiste dönüşmüş
Olabilir o sebeble kahverengi leke olabilir

Benim bildiğim yumurtanız büyüyüp çatlamadıysa kiste dönüşmüş
Olabilir o sebeble kahverengi leke olabilir
12 mm ‘lik yumurta kiste dönüşebilir mi ki.?Çünkü ben muaynede sormuştum doktora çatlar mı diye.?Şuan olması gereken büyüklükte fena değil çatlayacak gibi dedi.Ah bilemiyorum ne yapacağımı.

Yani korkutmak istemem ama kist olduğunda öyle oluyor diye okumuştum forumda yine de bir doktora sormanız yada gitmeniz daha doğru olur

Merhabalar
Bende pko yum. Ve glifor kullanıyorum.
Glifor kullanmadan önce 4 gün siyah leke.gelir, sonra normale.donerdi.
Geçen ay glifor kullandım ve 4 gün siyah leke geldi, sonra kanamam başlamadan adetim bitti.
İlaçtan kaynaklı mi böyle oluyor acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…