kahverengi leke

korelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
191
90
48
Hayırlı geceler kizlarr. Benim bir sorunum var. Adet olmam gerekirken 3 gundur kahverengi akintim var. Geçen ay doktora gittim hormon ve idrar testim temiz çıkmıştı. Kist ve miyomda yok dedi. Canım sıkıldı bu duruma. int baktım hep gebelikten bahsedilmiş. Kahverengi leke neden gelir bir bilginiz var mi ? Bir haftadır folik kullaniyrm o sebep olur mu

folik asit neden olmaz
korunuyor musunuz?

Yeni gebelik düşünüyoruz. Daha önce geri çekilme ile korunmustuk

Yeni gebelik düşünüyoruz. Daha önce geri çekilme ile korunmustuk
ya adet başlangıdır ya da yerleşme kanamasıdır
kimyasal gebelik de böyle kahverengi akıntı yapabiliyormuş
çok yoğun değilse ya adet başlangıcı ya da yerleşme kanamasıdır

Cevabin icin cok tesekkurler canim . Cok yoğun değil hatta çok az ama 3 gün dur geliyor. Bende adet olucam sandım gelmeyince korkmaya başladım. Doktora gidicem inş kötü birşey çıkmaz.

Cevabin icin cok tesekkurler canim . Cok yoğun değil hatta çok az ama 3 gün dur geliyor. Bende adet olucam sandım gelmeyince korkmaya başladım. Doktora gidicem inş kötü birşey çıkmaz.
rica ederim
bir kan testi yaptır istersen, varsa bişey çıkar mutlaka

Kizlar ben22 mayista adet oldum 28-29 gunde adet oluyorum tahminen 5 i yada 6si yumurtlama gunum ve 8 inde iliski oldu ayin 7si 8i ve 9u yumurtlama testi yaptim silikti yani yumurtam catlamisti benim 20sinde adet olmam lazımdı ancak 3 gundur ara ara kahverengi akinti geliyor tum adet belirtilerim var sanci haric her an adet olacakmisim gibi geliyor hamile olabilir miyim sizce.ayrica tahimi adet gunum dundu idrarda gebelik testi yaptim bugun negatif

3unde ve 8inde iliski oldu

Arkadaslar 7 ay önce doğum yaptım hiç adet görmedim 1 haftadır kasiklarim agriyordu geçti derken dün aksam bir baktım çamur gibi kahve akınti adetmi oldum dedim devamı gelmedi kesildi ara ara bakıyorum toplu iğne başı kadar pihticiklar gelmiş sonra yok ayaklarımda can yok bu nedir bir yardım edin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…