Kahverengi leke

Hamileliğiniz çok güzel geçer inşallah benim sabah bir şeyim yoktu ama şimdi adetim başladı sanırım. Sağolun siz de ay burayı çok sevdim kafamı kurcalayan şeyleri sormak büyük rahatlıkmış.

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Her günü değerlendirmeniz iyi ancak sperm kalitesini düşürdüğü için dr lar iki günde bir ilişkiyi öneriyorlar. Gebelik elbette olabilir, ancak yerleşme kanaması adet tarihine yakın günlerde oluyor genelde. Ilerleyen günlerde test yapip öğrenebilirsiniz. Inşallah gebelik vardır

Canım ne durumdasın merak ettim.benimde adet döngüm 26 28 arası.dün yani 24. Gün kahverengi akıntım başladı 30 saat oldu hala bekliyorum sökülcem diye.orkite hiç bulaşmıyo peçeteye kahverengi gelmeye devam ediyo.belim ve bacağım kasılıo.acaba ramazan olduğu içinmi böyle oldu anlamadım.beklemek çok zor

Benim.adetim hic gecikmezdi. Bu ay hamile kalimabilecek.tum.belirtileri yasadim. Bu belirtiler kesinlikle.pskolojik degildi cunku burayi okuyana kadar oyle belirtiler oldugunu bilmiyordum. 4 gun adey olmadim testler negatifti. 4. Gun kahverengi lekelenme.oldu ardindan cok az kanama ile regl oldum. Doktora gittim, test yapti. Adetli halimle alttan muayne etti. Testlerde cikar dedi. Sonuc negatif tabi. Dedim neden bu kadar sey yasadim. Mevsimsel olabilir dedi neyseki icim rahatladi hic hamile kalmamisim. Havalar, oruc filan etkiliyor demek

Ertesi gün biraz daha arttı, bugün baya yoğun adet oldum. İlk defa adet düzenim böyle değişik oldu ben de anlamadım. Kalça ve bel ağrım çok şiddetli, migrenden başım çatlıyor. Doktora gitsem mevsimsel der gönderir. Somut bir sorun görmeden Kadın doğumcular pek ilgilenmiyor. Şüphen varsa bir test yaptır ama canım Pazartesi gününe kadar bekle.

Selam son durumunuz nedir

Skm kızlar bende adet öncesi pembe lekelenme oldu üstünden 3 gün geçti regl olmadım hala yerleşme kanaması olabilirmi belirti olarak yorgunluk uyku basması var birde idrarda koyuluk bşkada bir belirtm yok bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenn varmı lütfen paylşın benimle

Kızlar bişe soracam size ben temmuzun 24 adet oldum 6 gün sürdü adetim sonra ağustosun 3ünde elimin yarısından az kan ben adet oldum sandım ped koydum o pedle ertesi güne kadar durdum ertesi değiştirin dedim siyah çamur gbi gelmişti yeni ped kattım ve Snra hiç bişe gelmedi kızlar sizce ne olabilr normalde ağustosun 24 adet olmam lazm ama o adette değil di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…