- 3 Mayıs 2019
- 833
- 1.327
-
- Konu Sahibi kahvesevenkadin
benim inanma hikayemde baya uzun surmustu
cok erken ogrendigim icin kanda hcg degerim.cok dusuk cikmisti haftaya tekrar gel dediler. haftaya gittim tahlillerim cikmadigi icin ultrasonla baktilar ama keseyi goremediler 1 hafta sonra yine gel dwdiker.sayanamdim ertesi gun yakin baska bir hastaneye gittim ben bakamam sonucuna kendi doktorun baksin dediler. sonra onunda ertesi gunu dayanamadim kendi doktoruma gittim bu sefer keseyi gorduler. kalp atisi da var dediler oyle inanabildim.erken ogrenmek hic iyi degilmis bunu anladim
Her günü değerlendirmeniz iyi ancak sperm kalitesini düşürdüğü için dr lar iki günde bir ilişkiyi öneriyorlar. Gebelik elbette olabilir, ancak yerleşme kanaması adet tarihine yakın günlerde oluyor genelde. Ilerleyen günlerde test yapip öğrenebilirsiniz. Inşallah gebelik vardırArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
sagol cnmm cok :)Her günü değerlendirmeniz iyi ancak sperm kalitesini düşürdüğü için dr lar iki günde bir ilişkiyi öneriyorlar. Gebelik elbette olabilir, ancak yerleşme kanaması adet tarihine yakın günlerde oluyor genelde. Ilerleyen günlerde test yapip öğrenebilirsiniz. Inşallah gebelik vardır
Canım ne durumdasın merak ettim.benimde adet döngüm 26 28 arası.dün yani 24. Gün kahverengi akıntım başladı 30 saat oldu hala bekliyorum sökülcem diye.orkite hiç bulaşmıyo peçeteye kahverengi gelmeye devam ediyo.belim ve bacağım kasılıo.acaba ramazan olduğu içinmi böyle oldu anlamadım.beklemek çok zorArkadaşlar merhaba, şimdiye kadar hep okuyordum ilk defa yazıyorum aklıma bir şey takıldı.
Adetlerim çok düzenlidir normalde, tam 1 sene önce bir kimyasal gebelik yaşadım. O zaman o kadar üzüldüm ki uzun bir süre hamilelik hakkında konuşmadım bile ki o zaman da sürpriz bir şekilde hamile kalmıştım. Bugün normalde adet olmam gerekiyordu ama sadece kahverengi leke şeklinde lekelenmem oldu çok çok az daha önce hiç başıma gelmemişti. İlk önce leke olur sonra hemen arkasından adet olurdum şimdi kaç saat geçti üstünden sadece tuvalet kağıdında silik bir leke oldu. Yerleşme kanaması böyle bir şey mi? Yarın sabah gebelik testi yapmalı mıyım? Korktuğum şeylerden biri de belirttiğim gibi daha önce düşük yapmış olmam. O yüzden diken üstündeyim.
Cevap verirseniz çok sevinirim.
Canım ne durumdasın merak ettim.benimde adet döngüm 26 28 arası.dün yani 24. Gün kahverengi akıntım başladı 30 saat oldu hala bekliyorum sökülcem diye.orkite hiç bulaşmıyo peçeteye kahverengi gelmeye devam ediyo.belim ve bacağım kasılıo.acaba ramazan olduğu içinmi böyle oldu anlamadım.beklemek çok zor
Selam son durumunuz nedirArkadaşlar merhaba, şimdiye kadar hep okuyordum ilk defa yazıyorum aklıma bir şey takıldı.
Adetlerim çok düzenlidir normalde, tam 1 sene önce bir kimyasal gebelik yaşadım. O zaman o kadar üzüldüm ki uzun bir süre hamilelik hakkında konuşmadım bile ki o zaman da sürpriz bir şekilde hamile kalmıştım. Bugün normalde adet olmam gerekiyordu ama sadece kahverengi leke şeklinde lekelenmem oldu çok çok az daha önce hiç başıma gelmemişti. İlk önce leke olur sonra hemen arkasından adet olurdum şimdi kaç saat geçti üstünden sadece tuvalet kağıdında silik bir leke oldu. Yerleşme kanaması böyle bir şey mi? Yarın sabah gebelik testi yapmalı mıyım? Korktuğum şeylerden biri de belirttiğim gibi daha önce düşük yapmış olmam. O yüzden diken üstündeyim.
Cevap verirseniz çok sevinirim.
Selam son durumunuz nedir
SağolunO dönem adet oldum ama sanırım hormonlarım mevsim değişikliğinden dolayı değişik. Doktora gitmedim eğer önümdeki dönemde de aynı şekilde olursam doktora gitmeyi düşünüyorum ama.