- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- Konu Sahibi Rabisscyln
Kızlaar çok kişiye sordum araştırdım.
Şubat ayında klomen kullanım çatlatma iğnesi vurdurdum.22.günüm bugün , 28 şubat adet tarihim 2-3 gün önceden sancılarım başlardı.
Adet sancım olmadı bu ay, saol kasık atması göğüs ucu dikleşip dokununca ağrıyordu, bir kaç kezde miğdem bulandı.
26 şubatta öğlen pembe leke ardından kahverengi lekeler geldi.
27 şubatta biraz arrtı arasında açık. kırmızıya yakın lekelerde vardı.
28 şubatta öplen başlayıp akşama doğru neredeyse bitmelik oldu.
1 martta öğlen sadece iki parmağım kadar oldu.
Normalde adetim 6 gün sürer 6.gün biterdi.
Annemde bana hamileyken bu şekilde kanaması olmuş o şekilde öğrenmiş beni.
26da idrar testi yaptım negatifti.28de kan verdim negatifti doktor seni takip edelim tamamen bitince tekrar gel dedi.
Tanıdığım yeni doğum yapan bir arkadaşıma sordum yerleşme kanaması gibi testlerin negatif çıkar dedi.
Vücudumu tanıdığım içinde hamile olduğumu düşünüyorum hafta içi tekrar kan verip idrar testi yapıcam.
Benim gibi olan veya böyle şeyler yaşayan varmı....??? Yardımcı olalım birbirimize
Şubat ayında klomen kullanım çatlatma iğnesi vurdurdum.22.günüm bugün , 28 şubat adet tarihim 2-3 gün önceden sancılarım başlardı.
Adet sancım olmadı bu ay, saol kasık atması göğüs ucu dikleşip dokununca ağrıyordu, bir kaç kezde miğdem bulandı.
26 şubatta öğlen pembe leke ardından kahverengi lekeler geldi.
27 şubatta biraz arrtı arasında açık. kırmızıya yakın lekelerde vardı.
28 şubatta öplen başlayıp akşama doğru neredeyse bitmelik oldu.
1 martta öğlen sadece iki parmağım kadar oldu.
Normalde adetim 6 gün sürer 6.gün biterdi.
Annemde bana hamileyken bu şekilde kanaması olmuş o şekilde öğrenmiş beni.
26da idrar testi yaptım negatifti.28de kan verdim negatifti doktor seni takip edelim tamamen bitince tekrar gel dedi.
Tanıdığım yeni doğum yapan bir arkadaşıma sordum yerleşme kanaması gibi testlerin negatif çıkar dedi.
Vücudumu tanıdığım içinde hamile olduğumu düşünüyorum hafta içi tekrar kan verip idrar testi yapıcam.
Benim gibi olan veya böyle şeyler yaşayan varmı....??? Yardımcı olalım birbirimize