- 12 Eylül 2022
- 75
- 17
- 26
-
- Konu Sahibi laylalayloom
Ayy canım ya inşallah hamişizdir.. sende belirti var mı peki benim lekenmem ve belirtilerim varBende 23 Kasım sabah iğne oldum . Ama test için en az iğneden 12-13 gün geçmesi lazım diyorlar iğne etkisi geçsin diye 2 gün sonra idrar testi yapın silikleşiyorsa iğne etkisidir ama gebelik ise koyulaşır o zaman gider tekrar kan verirsiniz
Yok valla hiç belirtim yok ondan dolayı umutlu değilimAyy canım ya inşallah hamişizdir.. sende belirti var mı peki benim lekenmem ve belirtilerim var
Öyle düşünme kuzum takdir Allahın benim belirtilerim var ama doktorum iğnede beta hcg olduğunu söylememişti ilk denemem lekelenme gelince test yaptım silik çıktı kan ver dedi verdim dün 6.36 çıktı yarın tekrar vericem bakalıö yükselicek mi sanırım benimde umudum yok moralim sıfırlandıYok valla hiç belirtim yok ondan dolayı umutlu değilim
Evet silik çizgi var umarım iğne değildir haber et banada
Evet inşallah güzel haberlerimizi paylaşalım canımEvet silik çizgi var umarım iğne değildir haber et banada
9.gün yani dün yaptırdığım testte bhcg 2.04 tatlım düşmüş iğnenin etkisinden sıfırlanıyor sanırım bi daha da test yapmadım 14.günü bekliycem sen ne durumdasınEvet silik çizgi var umarım iğne değildir haber et banada
Maalesef canım 2 gün önce kaset test negatif çıktı zaten adet belirtilerim var...9.gün yani dün yaptırdığım testte bhcg 2.04 tatlım düşmüş iğnenin etkisinden sıfırlanıyor sanırım bi daha da test yapmadım 14.günü bekliycem sen ne durumdasın
Hayırlısı olsun canım bi gün elbet olucak umudumuzu kaybetmek yokMaalesef canım 2 gün önce kaset test negatif çıktı zaten adet belirtilerim var...
Benim de bugün 13.gundu canm kaset test yaptm negatif çıktı. Sende durum neBende 23 Kasım sabah iğne oldum . Ama test için en az iğneden 12-13 gün geçmesi lazım diyorlar iğne etkisi geçsin diye 2 gün sonra idrar testi yapın silikleşiyorsa iğne etkisidir ama gebelik ise koyulaşır o zaman gider tekrar kan verirsiniz
Adet oldum maalesef bugun yarın biter yarın doktoruma gidicem bakalım ne diyecekBenim de bugün 13.gundu canm kaset test yaptm negatif çıktı. Sende durum ne
İlk iğne miydi canmAdet oldum maalesef bugun yarın biter yarın doktoruma gidicem bakalım ne diyecek
Cnm bu ignelere falan pek bilmek ama degerin 6.36 ciktiysa hamilesindir umutlandirmakta istemem tabiki benmde durumum boyleydi adetten 5 gunum geciyordu hastaneye gittim kan testi verdim degerim 6.30 cikmisti galiba ve bana hamilelik varda diyemm yokta diyemm diye bir konusma konusmustu dokto sonr 3 gunde bir kan testi verdim ve yukseldi tam 1 hafta gectikten sonra doktora gitim cok kucuk bir kese gorundu bebek yoktu 2 hafta sonra tekrar gitim kesenin icinde kucuk bir noktakadr bebis gorundu yine emin olamadilar tam 4 gun sonra gittigimde bebek buyumus kalp atisinida falan duydum 6 +2 haftaliksin denildi insllh seninkide yukselir lekelenmelrin oldiysa bbek daha cok kucuktur yeni yeni yerlesmeye baslamistir hayirli haberlerini bekleriz insllhÖyle düşünme kuzum takdir Allahın benim belirtilerim var ama doktorum iğnede beta hcg olduğunu söylememişti ilk denemem lekelenme gelince test yaptım silik çıktı kan ver dedi verdim dün 6.36 çıktı yarın tekrar vericem bakalıö yükselicek mi sanırım benimde umudum yok moralim sıfırlandı
Evet canımİlk iğne miydi canm
İnşallah 2.de nasip olurEvet canım
İnşAllah canım tek tüplü olunca hamile kalma oranı düşüyor ama herşey Allah'tanİnşallah 2.de nasip olur