Kahverengi kanama

kdrayn

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
155
18
24
Mrb bir sorum olacaktı benim kesem küçük de olsa gözüktü fakat kahverengi akıntım mecvut doktor tekrar beta hcg istedi dış gebelik olabilir dedi ben düşük yapacağımı zannediyorum kese gözükmesine rağmen dış gebelik olma ihtimali de varmdir zor durumdayım lütfen bilen birleri benimle paylaşabilir mi

Kese gozuktuyse nasıl dış gebelik olabilir anlamadım ben dış gebelik embriyonun rahim dışında tüplerde tutunması demek değil mi neden böyle birsey söyledi anlayamadım kanaman yogunsa başka bi doktora görün istersenn

Beta değeri bakdtirdim bugün 1148 den 1038 e düşmüş yavaş düşmüş oyuzden dış gebelik muhtemelen dedi ama kese varken nasıl dış gebelik olabiliyorki kesenin gozukmememsi gerekmiyormuydu

Beta değeri bakdtirdim bugün 1148 den 1038 e düşmüş yavaş düşmüş oyuzden dış gebelik muhtemelen dedi ama kese varken nasıl dış gebelik olabiliyorki kesenin gozukmememsi gerekmiyormuydu
Malesef düşünce genelde olmuyor kuzum. Hiç düşüp yükselen görmedim. Umarım kendiliğinden operasyonsuz olur. Korkma kuzum. Hamile kalabiliyorsun. Bu çok güzel birşey

Kimyasal gebelik olabilir diye düşünüyorum ama dış gebelik değildir ya kese zaten var rahimde görünmüş yani nasıl dış gebelik oluyo

Tutunma olabilir karamsar düşünmeyin

Malesef düşünce genelde olmuyor kuzum. Hiç düşüp yükselen görmedim. Umarım kendiliğinden operasyonsuz olur. Korkma kuzum. Hamile kalabiliyorsun. Bu çok güzel birşey
Olmamasını gecdim zaten dusuyorsada düşsün canım abla dış gebelik diyorlar artık bikdim gerçekten çok yoruldum inaninki dusmesinide gecdim artık

Bugün yine doktora gittim nolur nolmaz diye korkulcak bişey yok dedi kese rahimde vs dış gebelik olması imkansiza yakın korkmayın dedi ama koyu renkte akıntım devam ediyor 1 hafta sonra tekrar gel dedi eyer düşük vs yasamassam tabi bilmiyorum kısmet artık :)

Durumun nedir naptın?

Benimde kahverengi lekelenmem var yaklaşık 1 haftadır doktor yükselen bir hormon kimi kadında lekelenme yapar kırmızı olmadıkça korkulacak birşey yok dedi progestan kullanıyorum

Sizin lekelenme azmiydi benim biraz fazlaydı oyuzden
Evet az kanama şeklinde değil akıntı gibi geliyor ama rengi kahverengi gibi doktora gittim dün kese için bir problem olmadığını progestana devam etmemi söyledi

Evet az kanama şeklinde değil akıntı gibi geliyor ama rengi kahverengi gibi doktora gittim dün kese için bir problem olmadığını progestana devam etmemi söyledi
Geçmiş olsun inşallah guzel geçer sizin için benimde öyle aşırı kanama gibi deil idrar yaptıktan sonra akıntı gibi geliyor damla damla umarım benim içinde iyi birşey söyler sizin kaç haftalık şuan

6 civarı sanırım tam bilmiyorum ama bebeği ve keseyi gördüm. Benim damla damla değil direk akıntı seklinde her zaman olan beyaz akintinin kahverengi gibi şekli bazen sarıya ve beyaza dönüyor

6 civarı sanırım tam bilmiyorum ama bebeği ve keseyi gördüm. Benim damla damla değil direk akıntı seklinde her zaman olan beyaz akintinin kahverengi gibi şekli bazen sarıya ve beyaza dönüyor
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur sizin adiniza sevindim bende yarın gidince öğrenirim artık detaylı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…