Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Kahverengi idrar

kara_gul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
247
1
kızlar dikkat ettim de şu 3 gündür idrarım koyu kahverengi geliyor neden olabilir acaba doktora en kısa sürede gidicem şimdi birşey var mıdır acaba su fazla tüketmiyorum ben aramıyorum bile 3 aylık da hamileyim ne yapmam lasım birşey mi vardır acaba bi bilgilendirirseniz.
leke falan gelmiyor kırmızılık falan herhangi birşey yok idrar rengim koyu nedendir acep :KK5:

canım gebelikte idrar koyulaşması normal birde sen su içmediğin için bu durumla karşılaşmış olabilirsin bi dene istersen günde 2 3 lt kadar su içmeyi bak gör o zaman rengi açılacaktır.

Evet az su içince idrar rengi çok koyulaşıyor. Sen ihmal etme mutlaka dr a git ama gideceğin güne kadarda günde 3 lt su iç. Çok faydasını göreceksin. Bende önceden çok az su tüketiyordum böbreklerimde taş oluştu ve dr az su tükettiğin için dedi. Sonradan kendimde farkettim ki az su tükettiğim zaman hem böbreklerimde ağrı oluyordu hemde idrarımın renginde koyulaşma oluyordu. Şimdi en az günde 3 lt su tüketiyorum. Bol bol su tüketmenin başta böbrekler ve idrar yolları olmak üzere vücudumuza çok yararı var.............

Son düzenleme:
X