Benimde gecikmemin 5.gunu kan verdim akşamı dediğiniz gibi kahve gibi çok açık leke gibi damla vardı test sonucumu bugün aldım negatif doktorda geç dollenme olabilir adet olmazsam testi tekrarla dedi bekliyorumMrb kızlar lütfen yardımcı olun. Bugün adetimin ilk günü. Adet olmadım sabah ilk idrarla test yaptım negatif bi saat sonra kan testi yaptırdım. <2 0.100 çıktı . Beş dakika önce tuvalete gittim günlük pedde kahverengi damlacık vardı.geç döllenme olmus olabilir mi. Bide doktor dedi testi tekrarla. Lütfen yardım edin nolur çok istiyorum bebek. Eşim uzman bide 6 ayda bi 20 günlüğe geliyo
Adet başlangıcında da o leke gelebiliyor. Adet günü ise gebelik varsa bir miktar da olsa yüksek çıkardı.Mrb kızlar lütfen yardımcı olun. Bugün adetimin ilk günü. Adet olmadım sabah ilk idrarla test yaptım negatif bi saat sonra kan testi yaptırdım. <2 0.100 çıktı . Beş dakika önce tuvalete gittim günlük pedde kahverengi damlacık vardı.geç döllenme olmus olabilir mi. Bide doktor dedi testi tekrarla. Lütfen yardım edin nolur çok istiyorum bebek. Eşim uzman bide 6 ayda bi 20 günlüğe geliyo
Peki senin kaç çıktı beta hcgBenimde gecikmemin 5.gunu kan verdim akşamı dediğiniz gibi kahve gibi çok açık leke gibi damla vardı test sonucumu bugün aldım negatif doktorda geç dollenme olabilir adet olmazsam testi tekrarla dedi bekliyorum
Peki senin kaç çıktı beta hcg
Doktor 3 çıkmış varda yokta diyemem dedi bana o aklımı karıştırdıumut işte ne yapalım kırmızıyı görene kadar umuttan beslenmeye devam
Ay ben saldım valla bi kimyasal gecirdim o bana derste oldu rabbim hayırlısını versin. Sende düşünmemeye çalış oda adetini geciktirirKırmızıyı görmeden umudumu kaybetmem
Düşüne düşüne yedik aklımızı Allah sonumuzu hayretsinAy ben saldım valla bi kimyasal gecirdim o bana derste oldu rabbim hayırlısını versin. Sende düşünmemeye çalış oda adetini geciktirir
Kaç gündür goguslerime dokunamiyorum her belirti nerdeyse var hatta bilmediğim belirtileri bile goruyorum vucudumda intermetten bakıp belirti oldugunu farkediyorum ama sonuc negatif çıktı. Bende hepsini psikolojiye yormaya basladim.Benimde 2 idi ama gögüslerimde damarlar çıktı yemyeşil o psikikolojik olanilir mi baş dönmesi filan gibi
Gerçekten öyle. Hastalık hastası gibi oldum hep belirti ariyorum. Doktor negatif dese kesin yok diyebilse keşke ona da raziydim. Belirsizlik insanı daha yıpratıyor. Ama olumsuz düşüncem yani düşünmeye calisicamDüşüne düşüne yedik aklımızı Allah sonumuzu hayretsin
Senin sonuç 0 çıkmış ki nasıl 3 demiş?Doktor 3 çıkmış varda yokta diyemem dedi bana o aklımı karıştırdı
Bilmiyorum birim 3 yazıyo sadece sağlık ocağına gittimSenin sonuç 0 çıkmış ki nasıl 3 demiş?
Birim 0.1 yazıyo canımBilmiyorum birim 3 yazıyo sadece sağlık ocağına gittim
Evet neden 3 dedi acaba 3 kendinden bagimsiz bir yerde neye yaziyo anlamadimBirim 0.1 yazıyo canım
Orda kaymış yazılar hafta bilgileri kısmı ondan öyle olmuş bence. Hayırlısı inşallah vardır tabi yumurtlama takibi yaptıysanız üstüne say benceEvet neden 3 dedi acaba 3 kendinden bagimsiz bir yerde neye yaziyo anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?