• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi akıntıı hamile miyim

İdrar testleri negatif çıkıyo yarın kan yahlili yaptıracam hâla adet olmadım ya

inşallah kanda pozitifi görmüşsündür canım.. Benim 7 haftalık hamilelik sürecimde ilk kanda öğrenmiştim.. Anı olsun diye idrar testi de yapayım demiştim 5. haftada.. hcg değerim 1000 üzerinde olmasına rağmen idrarda çıkmamıştı..

inşallahhhh hayırlı haber almışsındır..

inşallah kanda pozitifi görmüşsündür canım.. Benim 7 haftalık hamilelik sürecimde ilk kanda öğrenmiştim.. Anı olsun diye idrar testi de yapayım demiştim 5. haftada.. hcg değerim 1000 üzerinde olmasına rağmen idrarda çıkmamıştı..

Hayırlısı olsun bende benzer belirtilerle doktra gittim kese görünüyor dedi tahlil verdim ertesi güne çıkacaktı ama evde idrar testi yaptım gelince pozitif çıktı yani adet gecikmesnden 7 gün sonra net belli oldu🤭😊

Hayırlısı olsun bende benzer belirtilerle doktra gittim kese görünüyor dedi tahlil verdim ertesi güne çıkacaktı ama evde idrar testi yaptım gelince pozitif çıktı yani adet gecikmesnden 7 gün sonra net belli oldu🤭😊

Ne güzel, Rabbim hayırlıysa bize de yaşatsın bu duyguyu.. Benim maalesef dış gebelikti.. 7. haftada ameliyat olmak zorunda kaldım..

Üzüldüm gerçekten 😞 ama herşeyin hayırlısını Allah bilir benim en olmaz dediğim zamanda oldu

saati vakti gelmeden hiç bir şey olmuyor ben buna inanıyorum.. 38 yaşımdayım, bu zamana kadar her şeyim sabır ettikten sonra oldu benim.. Rabbim önce sınıyor sonra en güzelini veriyor.. İnşallah bir gün evladımıda verecek hayırlısıyla..

Malesef ya değilim kan testimde olumsuz çıktı 1.20 olarak çıktı negatif dedi doktor adet söktürücü verdi

Malesef ya değilim kan testimde olumsuz çıktı 1.20 olarak çıktı negatif dedi doktor adet söktürücü verdi

Hayırlısı olsun canım.. Vakti gelmemiş daha demek ki.. Rabbim hayırlısıyla tez vakitte isteyen herkese, sana da bana nasip eder inşallah..

Merhaba bugün tam adetim geçeli 2 gün oluyo ve bi haftadır sağ kasıkta batmalarım ve yine sağ bacakta kramplarım oluyodu bugünde iki üç kere koyu kahve akıntım oldu eşimle zaten korunmuyoruz istiyoruz sizce hamile miyim ☺
Kahve rengi akıntı kaç gündür oluyor benim de aynı böyle yarın da adet günü ama 4 gün kahve akıntı var

Back