- 1 Temmuz 2019
- 138
- 58
- 98
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikme var lekelenme var hemen kan versene canım varsa çıkar büyük ihtimal adetin lekelenme olarak mi başlardıMerhaba bugün tam adetim geçeli 2 gün oluyo ve bi haftadır sağ kasıkta batmalarım ve yine sağ bacakta kramplarım oluyodu bugünde iki üç kere koyu kahve akıntım oldu eşimle zaten korunmuyoruz istiyoruz sizce hamile miyim ☺
normalde beyaz sıvı gelir ve aynı gün adet olurdum ama hiç böyle bi akıntı yaşamadım bildiğin kahverengi değişik kan vermeden önce idrar testi yapsam çıkar mı iki gün oldu geçeli amaGecikme var lekelenme var hemen kan versene canım varsa çıkar büyük ihtimal adetin lekelenme olarak mi başlardı
Vala her bünyede değişiyor sanırım dene şansını çıkabilir yerleşme lekesiyse insAllah pozitif çıkarnormalde beyaz sıvı gelir ve aynı gün adet olurdum ama hiç böyle bi akıntı yaşamadım bildiğin kahverengi değişik kan vermeden önce idrar testi yapsam çıkar mı iki gün oldu geçeli ama
İnşallah artık test yapmaya korkar oldum umutsuzluğa düşmek gerçekten yıpratıyo ama ilk defa lekenlenme ve bu kadar gecikme yaşadım inşallah olumlu sonuc alırımVala her bünyede değişiyor sanırım dene şansını çıkabilir yerleşme lekesiyse insAllah pozitif çıkar ☺
İnşallah öyledirInsallah yerleşmedir ❤![]()
İnsAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah artık test yapmaya korkar oldum umutsuzluğa düşmek gerçekten yıpratıyo ama ilk defa lekenlenme ve bu kadar gecikme yaşadım inşallah olumlu sonuc alırım![]()
Korkutmak istemem ama aynısını yaşadım bir gün önce kahve rengi akıntı ertesi gün ağrılı hatta ayağa kalkamayacak şekilde ağrılarım ve kramplarım oldu araştırdım nedenini düşük olduğunu öğrendim sen şansa bırakma bence doktora git yarın inşallah mucizen içindedir ve sana tutunma savaşı veriyordur sana burdayım anne derMerhaba bugün tam adetim geçeli 2 gün oluyo ve bi haftadır sağ kasıkta batmalarım ve yine sağ bacakta kramplarım oluyodu bugünde iki üç kere koyu kahve akıntım oldu eşimle zaten korunmuyoruz istiyoruz sizce hamile miyim ☺
Çok üzüldüKorkutmak istemem ama aynısını yaşadım bir gün önce kahve rengi akıntı ertesi gün ağrılı hatta ayağa kalkamayacak şekilde ağrılarım ve kramplarım oldu araştırdım nedenini düşük olduğunu öğrendim sen şansa bırakma bence doktora git yarın inşallah mucizen içindedir ve sana tutunma savaşı veriyordur sana burdayım anne der![]()
Çok üzüldüm senin için gidicem en kosa zamanda bi kan testi yaptırıcam inşallah iyi dileklerle karşılaşırımKorkutmak istemem ama aynısını yaşadım bir gün önce kahve rengi akıntı ertesi gün ağrılı hatta ayağa kalkamayacak şekilde ağrılarım ve kramplarım oldu araştırdım nedenini düşük olduğunu öğrendim sen şansa bırakma bence doktora git yarın inşallah mucizen içindedir ve sana tutunma savaşı veriyordur sana burdayım anne der![]()
İnşallah canımÇok üzüldüm senin için gidicem en kosa zamanda bi kan testi yaptırıcam inşallah iyi dileklerle karşılaşırım ☺
Bende adetime 2 gun kala beyaz yoğurt kesigi gibi akintiyla karsilasmitim hemn test yapmaliyim dedim ve pozitif cikti, insallah darisida sizlere kızlar hayirli haberlerle gelinbenim çikolata kistim olduğu için reglime 10 gün 1 hafta kala başlar lekelenmelerim..
tam günümün sabahında da gelmiş olur..
fakat bu ay bende de bir gariplik var..
reglime 10 gün kala lekelenmem başladı.. tamam dedim 10 gün 1 hafta sonra olacağım..
fakat 2-3 gün sonra kesildi.. yerini bazen şeffaf bazende bulutumsu beyaz akıntıya bıraktı..
göğüslerim reglime 1 hafta 10 gün kala ağrımaya başlar.. yine başladı fakat göğüs uçlarım yanarak sızlıyor..
son 4 günüm bende sabırla bekliyorum..
Bende adetime 2 gun kala beyaz yoğurt kesigi gibi akintiyla karsilasmitim hemn test yapmaliyim dedim ve pozitif cikti, insallah darisida sizlere kızlar hayirli haberlerle gelin![]()
Ben bütün test tahlil yaptırdım kist veya farklı bi problem çıkmadı benim de normalde 2 yada 3 gün geçer bugün adetin 5. günü ama umutlanmak istemiyorum biraz daha bekleyip kan tahlili yaptırcam inşallah gönlümüzce verir rabbimbenim çikolata kistim olduğu için reglime 10 gün 1 hafta kala başlar lekelenmelerim..
tam günümün sabahında da gelmiş olur..
fakat bu ay bende de bir gariplik var..
reglime 10 gün kala lekelenmem başladı.. tamam dedim 10 gün 1 hafta sonra olacağım..
fakat 2-3 gün sonra kesildi.. yerini bazen şeffaf bazende bulutumsu beyaz akıntıya bıraktı..
göğüslerim reglime 1 hafta 10 gün kala ağrımaya başlar.. yine başladı fakat göğüs uçlarım yanarak sızlıyor..
son 4 günüm bende sabırla bekliyorum..
Ben bütün test tahlil yaptırdım kist veya farklı bi problem çıkmadı benim de normalde 2 yada 3 gün geçer bugün adetin 5. günü ama umutlanmak istemiyorum biraz daha bekleyip kan tahlili yaptırcam inşallah gönlümüzce verir rabbim ☺
Sağlık ocakları gebelik testi yapıyor mu yapıyorsa yarın sabah gitmeyi düşünüyoruminşallah canım.. çok gecikme ama düşük tehlikesi de olabiliyor bu lekelenmeler.. en azından önlem alınır..
Sağlık ocakları gebelik testi yapıyor mu yapıyorsa yarın sabah gitmeyi düşünüyorum