Kahverengi akıntı

Asrindeniz123

asrın denizin annesiyim
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
156
44
32
Kizlar Merhaba. Ilk bebegimi 4 ay önce kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldim. Ve tekrar bebiş istiyoruz .adet günüm 2 gün geciyor ve 1 hafta önce akıntıyla karişık kahverengi ve kirmizimsi lekelenmem oldu hamilemiyim bilmiyorum test yaptım iki gün önce negatif çıktı günüm gecmiyordu test yaptigimda şimdi yapmaya korkuyorum bu durumu yaşayıp hamile olan varmı .kahverengi lekelenmem belirtimi acaba ben hep geç adet olurum bilgilendirirseniz sevinirim

Belki belirti olabilir. Test yapmanda fayda var. Negatif bile olsa öğrenmek için yapmak gerekli.

Belki belirti olabilir. Test yapmanda fayda var. Negatif bile olsa öğrenmek için yapmak gerekli.
Testi yaptım ama günüm falan gecmiyordu negatif çıktı şimdi kaç gün beklesem ki acaba adetimi 1 hafta vardı daha çok az bi leke geldi kan bir damla kahverengi leke sonra hiç gelmedi ama yoğun akınti var çok yoğun hemde

Testi yaptım ama günüm falan gecmiyordu negatif çıktı şimdi kaç gün beklesem ki acaba adetimi 1 hafta vardı daha çok az bi leke geldi kan bir damla kahverengi leke sonra hiç gelmedi ama yoğun akınti var çok yoğun hemde
gebelik olablr sabah ilk idrarla yaparsam cikar canim yogun akıntı eger enfeksiyonun yoksa hamilelik belirtilernden

Canım şuan kaç gün geçmiş oluyor? Akıntı varsa ihtimal var. Geçtiyse günü onda bile var.

Kahverengi lekelenme benim ilk belirtimdi bazen testler bozuk oluyor en temizi kan testi. Ama erken sonuç verenlerle bi yap tekrar

Testte benim.de çıkmamıştı lekenle oldu adet olcam sandım.bekledim tekrar yaptım öyle öğrendim tekrar şuan yap

Evettt şimdi durumlar nasıl :)
Daha adet olmadım tarlusal kullandım bitti iki gün önce bitti ilaç ama hala gelen yok . Doktor Bi hafta bekle demişti 5 gün kaldı bakalım ne olacak. Kahverengi akıntı yı burda okuyunca aklıma geldi ama ben bikez gördüm o Zaman ilacı kullanmamıştım daha hatta adet olucam sandım. Minicik Bi leke ama kahverengiydi kafam karıştı ne olabilir acaba diye ? Yada adet mi olacaktım kesildi

Daha adet olmadım tarlusal kullandım bitti iki gün önce bitti ilaç ama hala gelen yok . Doktor Bi hafta bekle demişti 5 gün kaldı bakalım ne olacak. Kahverengi akıntı yı burda okuyunca aklıma geldi ama ben bikez gördüm o Zaman ilacı kullanmamıştım daha hatta adet olucam sandım. Minicik Bi leke ama kahverengiydi kafam karıştı ne olabilir acaba diye ? Yada adet mi olacaktım kesildi
Yerleşme kanaması da leke şeklinde oluyor

Geçmez o beş gün şimdi :)))

X