- Konu Sahibi berenberay
-
son regl tarıhım 17 aralık bu tarıhe gore bır bucuk ayı gecgın gebe olmam gerek tı baslarda cok ıyı gıdıyodu taakı o kahve akıntı gelene dek acıl bı ozel has gıttık ebe muayne ettı korkacak bısey yok dedı. doktorla gorustu progestan adlı bı ılac ve dınlenme tavsıyesıyle eve geldık sonra tabı hafta sonuydu pazartesı gunu doktora gıttım kalp atısını dınlıcez dıe keseyı zor gordu bunun ıkı anlamı var dedı ya gec dollenme olmus yada bebek saglıksız gelısmıyo dede ıkı hafta sonra gel dedı daha bı bucuk haftam var ve gunler gecmıyo cok mutsuzum umutsuzum ne olur basına boyle bı olay gelen varmı kırmızıya donerse hemen gel dedı arada tek seferlık kırmızı gelıyo bu arada camasıra bulasan bısey yok wc esnasında gelıyo
son regl tarıhım 17 aralık bu tarıhe gore bır bucuk ayı gecgın gebe olmam gerek tı baslarda cok ıyı gıdıyodu taakı o kahve akıntı gelene dek acıl bı ozel has gıttık ebe muayne ettı korkacak bısey yok dedı. doktorla gorustu progestan adlı bı ılac ve dınlenme tavsıyesıyle eve geldık sonra tabı hafta sonuydu pazartesı gunu doktora gıttım kalp atısını dınlıcez dıe keseyı zor gordu bunun ıkı anlamı var dedı ya gec dollenme olmus yada bebek saglıksız gelısmıyo dede ıkı hafta sonra gel dedı daha bı bucuk haftam var ve gunler gecmıyo cok mutsuzum umutsuzum ne olur basına boyle bı olay gelen varmı kırmızıya donerse hemen gel dedı arada tek seferlık kırmızı gelıyo bu arada camasıra bulasan bısey yok wc esnasında gelıyo
Ben gebeligimde yasadim boyle kahverengi pembe kırmızı akıntılari 10 gun surdu cok uzulmustum zor bi donem hakkinizda hayirlisi olsun Insallah kalp atışını duyarsiniz
malesef o kahve hafıf kırmızı akıntı net berrak kırmızıya donustu hastaneye yattım ıkı gece dusuk yaptım kalanlarıda dr kurtaj ıle aldı cok kotu ıkı gun yasadım RABBIM kımseye yasatmasın. bu ıkıncı dusugum bıde artık korkuyorum uzun bır surede ıstemıyorum cok yıprandım hem bedenen hemde ruhen ALLAHIM herkezın evladını bagıslasın.
Cok üzüldüm gercekten Allah sabir versin
canim seni korkutmak istemem ama benimde başıma ayni sey geldi. ılk muayenede ya gec dollenme ya bozuk gebelik dediler.10haftalik olana kadar vazgecmedim ama bebegim benden vazgectidaha dogrusu hic gelismedi.kese baslarda normal buyuyordu sonra büyümesidurdu en sonda kküçülmeye başladı. Sonuc iki hafta once kürtaj! Benimde akıntım oluyordu sürekli kahverengi. Ama bu sekilde olupta saglikli gebelik gecirenlerde az değil. Benim sana tek tavsiyem işler yoluna girene kadar en az 3 aya kadar kimseyle paylaşma gebe olduğunu. Sende kendini olumsuza hazirla ki acin çok büyük olmasın. Ben kendimi en kötüye hazırlamıştım o yüzden daha kolay atlattım.insallah senin iyi haberlerini alırız. ..
benim bu ılk degıldı. ılkınde ogrenır ogrenmez herkeze soyledık dusukten sonra bırde ınsanların yorumları yıktı uzdu benı bunda toplasan uc kısı bılıyodu kımseye soylememıstık olumsuzluk adına takı kahve akıntı gelene kadar kırmızı ya dondu acıl bana yatıs verdı dr ıkı gece has kaldım dun oglen cıktım ıkıncı gece dusuk yaptım kurtaj oldum zaten lekelenme oluyosa ters gıden bıseyler var demekkı ben onu anladım ha dedıgınız gıbı olan yokmu yakınımdada cok ınsan var lekesı gelerek hamıleleıgı devam eden o da bır mucıze demekkı ılk baslarda reglım gecıktıgınden kendıme bıle ıtıraf etmedım ya duserse dıe ılk gebelıgımde cok mıde bulantım vardı yemek yıyemıyordum herseyden etkılenıyordum falan bunda bastan zaten ters gıden bıseyler vardıkı ben hıcbırsey hıssetmedım gebelıge daır nasıp degılmıs demekkı sızın bebe gınız varmı ? Kürtajdan sonra sancı nız oldumu? Ben cok sancılanıyorum ıkı gundur
çok geçmiş olsun.benim bebeğim yok.senin bi tane var heralde allah onu bağışlasın sana.aynen benimde bulantım falan azdı belirtiler de psikolojikti belkide.benim 19 gün oldu.kanama kürtaj olduktan sonra sabaha kadar devam etti sabah kesildi.kahverengi bazen siyah lekelenmeler 1 hafta sürdü.sonra kesildi.sancıya gelince kürtajdan sonra 2 saat baya çok ağrım oldu.4 saat sonra taburcu oldum sonra sancım çok olmadı.antibiyotiğini aksatma.cok agrın olursa da agrı kesici kullan 2 3 güne bişeyin kalmaz inşallah canım[/QUOT TESEKKUR EDERIM. CNM BENIMDE BEBEGIM YOKALLAH OLANLARIN BEBEGINI BAGISLASIN BENIMDE KURTAJ OLDUKTAN SONRA SABAHA KADAR KANAMAM OLDU SONRA KESILDI SIMDI COK HAFIF SARI LEKELER VAR. BANA AGRI KESICI VE RAHIM TOPLAYICI DIE BI HAP VERDI ANTIBIYOTIGI IKI GECE HAS YATTIM OZAMN YAPTILAR HASTAYDIM ONUN ICINMI VERMEDI ACABA GEREK GORMEDI DEMEKKI NEYSE GECMIS OLSUN IKIMIZEDE ALLAHIM GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH
çok geçmiş olsun.benim bebeğim yok.senin bi tane var heralde allah onu bağışlasın sana.aynen benimde bulantım falan azdı belirtiler de psikolojikti belkide.benim 19 gün oldu.kanama kürtaj olduktan sonra sabaha kadar devam etti sabah kesildi.kahverengi bazen siyah lekelenmeler 1 hafta sürdü.sonra kesildi.sancıya gelince kürtajdan sonra 2 saat baya çok ağrım oldu.4 saat sonra taburcu oldum sonra sancım çok olmadı.antibiyotiğini aksatma.cok agrın olursa da agrı kesici kullan 2 3 güne bişeyin kalmaz inşallah canım[/QUOT TESEKKUR EDERIM. CNM BENIMDE BEBEGIM YOKALLAH OLANLARIN BEBEGINI BAGISLASIN BENIMDE KURTAJ OLDUKTAN SONRA SABAHA KADAR KANAMAM OLDU SONRA KESILDI SIMDI COK HAFIF SARI LEKELER VAR. BANA AGRI KESICI VE RAHIM TOPLAYICI DIE BI HAP VERDI ANTIBIYOTIGI IKI GECE HAS YATTIM OZAMN YAPTILAR HASTAYDIM ONUN ICINMI VERMEDI ACABA GEREK GORMEDI DEMEKKI NEYSE GECMIS OLSUN IKIMIZEDE ALLAHIM GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH
amin canımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?