kahverengi akinti:)

ben sizden
yaptım 1 hafta önce negatif ti cnm
bildirim gelince evindelain paylasimlarina baktim bi yerde yazmisim adetim 9gun gecikti esim niye test yapmiyorsun ne rahatsin diyor halbuki tum maasimi testlere yatirdidimi bilmiyor canim ben abartisiz 20gun test yaptim hepsi nefatif cikti 19subatta regl olmustum mart 10da basladim erken testlerden almaya inan gunde iki defa yaptigimda oluyordu en son 31martta oda silik bi cizgi cikti dr gec tutmus dedi hatta ilk dr kontrumde ultrasonda gorunmedi dr idrar testi yapti falan anlatsam benimki roman olur :)

ayyy bnada umut oldun cnm çarşmba dktr kntrlm var yapsammı bilemedim ki

ayyy bnada umut oldun cnm çarşmba dktr kntrlm var yapsammı bilemedim ki
hakkinda hayirlisiysa ins testin pozitif cikar ben hastaneden yaziyorum sana bebegim 23haftalik dogdu 6aydir hastanede bes gun ewde kaldi enfeksiyon kapti geri geldik planlarimizda aklimizda hayallermizde bunlar yoktu ama nasip iste o yuzden sadece hayirlisiysa nasip olsun diyorum

çokkk geçmiş olsun cnm rabbim bebeğini sağ salim oradan çıkarmayı nasip etsin cnm hayırlısı allahtan

Merhabalar benimde bir sorum olucak. 15 şubatta adet gördüm. Partnerimle 23 şubatta bir ilişki yaşadım içeri boşalmadı ama ben yinede zevk suyundan korktuğum için ella hapı aldım. Sonrasında 4 gün gecikmeli olarak yani 19 martta adet oldum adetim normaldi. 23-24 mart gibi bitti

Bugün 1 nisan işte. 23 şubattan beri bir ilişkim olmadı. Çok koyu kahverengi bir kanama geliyor. Bu nedir sizce?

canim büyük ihtimalle yerlesme kanamasidir eger devami gelmediyse bendede öyle olmustu hadi hayirlisi bakalim
Merhaba ya bende 15 gün arayla kahverengi bi akıntı gelmeye başladı hafif kanda var adet olmam imkansız çünkü 15 gün önce adet olmuştum zaten.sizce bu yerlesme kanamasi olabilir mi çocuğum bir türlü olmuyor benim

canım çok uzun zaman olmuş ama ne oldu son durum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…