kahverengi akinti:)

Eva2808

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
91
4
296
Diğer
arkadaslar son adet tarihim 26 nisan bugun sabah kahverengi akinti vardi silerken bu neye isaret ondan sonra kesildi,adet olmadim daha boyle bir durum yasayan arkadaslar yardimci olabilir misinizi?cok tesekkurler

arkadaslar son adet tarihim 26 nisan bugun sabah kahverengi akinti vardi silerken bu neye isaret ondan sonra kesildi,adet olmadim daha boyle bir durum yasayan arkadaslar yardimci olabilir misinizi?cok tesekkurler

canim büyük ihtimalle yerlesme kanamasidir eger devami gelmediyse bendede öyle olmustu hadi hayirlisi bakalim

tesekkurler cevabin icin BLGS

sabah test yaptim negatif ama daha adet de olmadim 3 gun gecti...hayirlisi artik beklemedeyim:)

tesekkurler cevabin icin BLGS

sabah test yaptim negatif ama daha adet de olmadim 3 gun gecti...hayirlisi artik beklemedeyim:)

bendede aynı durum oldu hayatımda ilk defa.3 gün lekeleme oldu ve bitti.geçen hafta doktr hcg değeri 248 dedi ama adet gecikmesindende olabiliyormuş.ben 10 gün geçtiğinde ev testinden yaptım bişi çıkmadı yarın belliolunca yazarım sana en azından merakın gitmiş olur.benim gecikeli 18 gün

benim en son adet olma tarihim 8 mayıs ve bugün ayın 29 u 3 gündür kahverengi akıntım var 2 damla kadar peceteye bulaşmıyo bile dha önce böle bişey olmamıştı o yüzden merek ediyorum neyin nesi diye acaba bu duruu yaşyan var mı yarın test yapıcam bakalım hayırlısı ((( cevaplarınız bekliyorummmmm

canım bende bu durumu yaşadım anlatayımm nisanin 10 da gttim eşimn yanına 18 de hastalamam iken sadece 2 gün kahverengi akıntı ve 1 2 damla kan geldi bende sandım hava deişiminden bu kadar az oldum bekledimm mayısın 14de test yaptım hemen cıktı cok şükür rabbim herkese bu duyguyu nasp etsinn inş seninde öyleydi canım hemen acele etme test yapmaya hayrlı haberlerni beklyoruz

sagolun arkadaslar cevaplariniz icin bendeki belirsizlik devam ediyor.sali gunu sabah yaptigim test negatifdi ama aksama dogru cope atmak icin teste baktigimda ikinci cizgi dikkatli bakildiginda gorunuyor gibiydi. ama yinede emin degilim.yarin yine yapacam:)gercekden hic bir zaman boyle olmamistim, adetlerim duzenlidir kahverengi akinti hic olmamisti,sik idrara cikma hafiften gobegimde var,istahda yerinde...uykusuzluk var ama cok kafama taktigimdan da uyuyamiyorum, yorgunluk ve bas agrisi diger belirtilerim...belim cok agriyor kasiklarimdada surekli agri var...Daha ne olsun degilmi arkadaslar:) gozum kulagim sizde arkadaslar insallah bir an once kavusuruz bebislerimize:)

sevgili boncuk ve hande levent yarin buyuk gun desenize, dualarim sizinle yarin test yapacaz ucumuzde ...diger arkadaslarinda iyi dilekleri icin tesekkurler:)

ay çok şükürki ben hamile değilimkızlar allah isteyen birine versin şimdilik

arkadaslar doktordan geldim yeni hamileymisim:)idrar testi yapti doktor cok silikdi ama daha yeni dedi hamilesin pozitif dedi.benim kendi yaptiklarimda cook silikdi ben negatif diye atmistim megersem hafiften gosteriyorsa bile pozitifmis cok dikkatli bakmak gerekiyormus sali gunu tekrar kontrole gidecem insallah hersey yolundadir:)ilginiz icin tesekkurler

benimde adetim bittikten 10 gün sonra kahverengi 3 gün süren bir akıntım oldu bitti şimdi kasıklarım ve benim ağrıyo adet olmama da var sizce ne olabilir

senin adetten 10 gun sonra olmus ama daha once hic kahverengi akinti problemin olmamissa buyuk ihtimalle bence yerlesme akintisida olmus olabilir adet duzeninde onemlidir.ben hic kahverengi akinti gormemistim, belirtilerimde adet olacakmisim gibi bel agrisi ve kasik agrisiydi...her an adet olacakmisim gibi hissettim.ama sukur bugun itibariyle hamileyim.insallah sende en kisa zamanda bekledigin haberi alirsin:)

benimde adetim bittikten 10 gün sonra kahverengi 3 gün süren bir akıntım oldu bitti şimdi kasıklarım ve benim ağrıyo adet olmama da var sizce ne olabilir

aynı durum bende de oldu.adetime 1 hafta kala da çok şiddetli kasık ağrılarım oldu.ki hiç böyle bir şikayetim olmazdı.adetliyken bile çekmediim ağrıyı çektim.2 3 gün oturup kalkarken bile normal hareket edemedim.bugün adet günüm.umutlanıyorum ister istemez.
inşallah gelmez kendileri...

merhaba arkadaşlar benimde sat 4 mayıstı bugün öğleden sonra karnım biraz ağrımaya başladı,normalde 1 haftadır kramplar giriyordu.1 saat önce kahverengi akıntım geldi,acaba adet mi oluyorum,halbuki batım 4 hazirandı hayırlısı artık

cok tuhaf bir durumla karsi karsiyayim bugun doktora gittim cunku acayip bel agrim ve birazda kanama vardi silerken.doktor yine idrar testi yapti. once negatif dedi sonra anlattim cuma gunu testte cok silik di ikinci cizgi o yuzden yeni baslayan bir hamilelik demisti.sonra ben kan alinmasini istedim cunku 11 gundur hamile degilsem nedir bu.kanima aldi iki gun sonra belli olacak kan alimi islemi bittikten sonra tekrar teste bakti ikinci cizgi gecikmeli yine cikti silik.offf iki gun daha bu belirsizlik devam edecek

son durum nedir?

Arkadaslar 20subattan beri gunluk bi iki damla kahve akintim var adet olmadim yerine kahve lekeler geldi bitti 2gun sonra tekrar basladi neden boyle bilgisi olan varmi

arkadaşlar bnimd bugun öle oldu kahverng akıntm oldu ama şmdi kesildi anlamadm gtti adetm 9 gun geckti dun gece de bş dnmesi ve mide bulantsı yasadm anladm gttı ndn bole oldu

arkadaşlar bnimd bugun öle oldu kahverng akıntm oldu ama şmdi kesildi anlamadm gtti adetm 9 gun geckti dun gece de bş dnmesi ve mide bulantsı yasadm anladm gttı ndn bole oldu
merhabalar evindelal benimeski nickim bildiru geldi yazdigim yaziyi hatirladim tarih 1mart sormusum kahve lekeler niye var diye 32martta test yapmistim testim pozitif cikmisti sanirim sizde hamilesiniz ki zaten 9 gun gecikmis test yapmadinizmi

merhabalar evindelal benimeski nickim bildiru geldi yazdigim yaziyi hatirladim tarih 1mart sormusum kahve lekeler niye var diye 32martta test yapmistim testim pozitif cikmisti sanirim sizde hamilesiniz ki zaten 9 gun gecikmis test yapmadinizmi
yaptım 1 hafta önce negatif ti cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…