Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede olmuştu pko olduğum ortaya çıktı. Doğum kontrol hapı kullananlardada oluyomuş daha önce kullamdiysaniz onun etkisidir.
4 yılda geçmiştir etkisi tabiAma ben kullanali 4 yil oldu o hapi kullanali
Yazini okuyunca sanki kendimi yasadim bende sezeryandan iki yil sonra adetlerim kahverengi akintiyla birlikte 15 gün sürer oldu, arti birde adetim yoğun degil bes alti gün kan devamı siyah koyu kahverengi acik kahve koyu sari olarak devam ediyor bazen yumurtlamada da acik kahverengi geliyor cok doktora gittim temiz cikti bir doktor kalitesiz yumurtlamadan olabileceğini soyledi biri stres dedi. Üç yıldır sikayetlerim var ve smear testinden baska test yapilmadi. Kimsede parca alalim demedi. Sebebini cok merak ediyorum.Bacaklarimda adet bitimi morluklarimda cikiyor sebepsiz sende de var mi bu durum? Tuaf olan nokta sezeryandan sonra baslamasi.arkadaşlar hepinize merhaba..ben yaklaşık 1,5 yıldır kahverengi akıntı şikayeti çekiyorum...ve neredeyse adetimle birlikte toplam 15-20 günü buluyor bu akıntılar ve artık çok yoruldum... bizim burada iyi sayılabilecekl bir doktora gittim...her türlü testim yapıldı hepsi temiz çıktı ama bu sorunun rahim içinden de kaynaklanabileceğini söylemişti o zaman rahim içinden parça alıp biyopsi yapılabileceğini söyledi ancak şunu da ekledi senin doğum sonrası adet düzenin böyle değişmiş olabilir yani tamamıyle sağlıklı olsan da başına böyle bişey gelebilir dedi...açıkçası biyopsiden korktuğum için 4 aydır gitmedim doktora.. bugün okulumda meme kanseri bi arkadaş kanser belirtilerinin kahverengi akıntılarla başladığını söyledi ve sabahtan beri içim içimi kemiriyor...daha 25 yaşındayım ve rahim içiyle oynatmak istemiyorum ama kafam allak bullak oldu.. daha önce rahim içi biyopsi yaptıran var mı???canımın yanmasından çok korkuyorum acaba uyuşturarak yapabilirler mi????
ve bişey daha eklemek istiyorum bu akıntılarım sezaryan olduktan 4-5- ay sonra rahim ağzı yaram dondurulduktan sonra başladı...oradaki atıkların atılıp da hücrelerin kendini yenilemesi 1,5 yıldır sürüyor olamaz di mi???
Allah hepimize şifa versin... gerçekten kadın hastalıkları çok zor...
Mrb canim oncelikle sunu soyleyeyim bu kahverengi akintiyi bende yasadim adet olmadm bende test yaptm bisey cikmayinca doktora gittim prolaktin yuksekligi cikti bende sut hormon yuksekligi yani hapla dusurdum ama kolay bi surec olmadi 3 ay kullandm oyuzden bence doktora git ihmal etme derimkızlar benim yaşadıgım gibi yaşan ve sonucu ne oldu paylaşırmısınız lütfen
adet olucagım gün hamilelik hissi oldugu için test yaptım evde ama bişi cıkmadı daha sonra adet olmadım ve adetimden 2 gün geçmişti ve akıntı ile kahve rengi leke geldi 3 gündürdü her wc gittiğimde gelir cok az ve akıntı halinde ve kasıklarımda agrı sanki adet olmusum gibi adam adetde olmuyorum suanda 6 gün gecti üstünden :S
Merhaba üzerinden yıllar geçmiş ama bu durumunuz nasıl neticelendi? Korunmayı bıraktığımdan beri aynı durumu yaşamaktayımArkadaslar hala regl olmadim.
Iliskiden 1 hafta sonra acik pembemsi bi kan geldi sonra kahve rengi bi leke nedir sizce goguslerimdeki hassasiyet yine ayni uclarina dokunamiyorum sizde ayni durumu yasadinizmi varmi bir bilgiai olan yardimci olurmusunuz