- 10 Ekim 2011
- 1.669
- 5
Bir kadın doğum doktoruna görünseniz iyi olur bence bir kaç yıl önce bende de ara ara kahverengi lekelenmeler olmuştu rahim ağzında polip varmış canım
polip ne ???? korktum şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kadın doğum doktoruna görünseniz iyi olur bence bir kaç yıl önce bende de ara ara kahverengi lekelenmeler olmuştu rahim ağzında polip varmış canım
kızlar yardımınıza ihtiyacım var... adetime 2 hafta varkende ve halende gelen kahverengi akıntının ne oldugunu anlamadım ara ara geliyo ... 16 sındada adet olcam bu neyin nesi??? adetime 11 gn var
amin canım allah hepimizin yardımcısı olsun rabbim kötü hastalık vermesin kimseye inşallah o sorun bendede var iki defa yara yaktırdım bu aralar yaklaşık bendede 8 9 aydır kahverengi akıntıdan sonra adetim başlıyo ve 15 ü buluyo adetimin bitimi ama bende polikistk over çıktı bakalım soğan suyu kürüne başladım inşallah i gelir sende kist felan varmı? canım.arkadaşlar hepinize merhaba..ben yaklaşık 1,5 yıldır kahverengi akıntı şikayeti çekiyorum...ve neredeyse adetimle birlikte toplam 15-20 günü buluyor bu akıntılar ve artık çok yoruldum... bizim burada iyi sayılabilecekl bir doktora gittim...her türlü testim yapıldı hepsi temiz çıktı ama bu sorunun rahim içinden de kaynaklanabileceğini söylemişti o zaman rahim içinden parça alıp biyopsi yapılabileceğini söyledi ancak şunu da ekledi senin doğum sonrası adet düzenin böyle değişmiş olabilir yani tamamıyle sağlıklı olsan da başına böyle bişey gelebilir dedi...açıkçası biyopsiden korktuğum için 4 aydır gitmedim doktora.. bugün okulumda meme kanseri bi arkadaş kanser belirtilerinin kahverengi akıntılarla başladığını söyledi ve sabahtan beri içim içimi kemiriyor...daha 25 yaşındayım ve rahim içiyle oynatmak istemiyorum ama kafam allak bullak oldu.. daha önce rahim içi biyopsi yaptıran var mı???canımın yanmasından çok korkuyorum acaba uyuşturarak yapabilirler mi????
ve bişey daha eklemek istiyorum bu akıntılarım sezaryan olduktan 4-5- ay sonra rahim ağzı yaram dondurulduktan sonra başladı...oradaki atıkların atılıp da hücrelerin kendini yenilemesi 1,5 yıldır sürüyor olamaz di mi???
Allah hepimize şifa versin... gerçekten kadın hastalıkları çok zor...
arkadaşlar hepinize merhaba..ben yaklaşık 1,5 yıldır kahverengi akıntı şikayeti çekiyorum...ve neredeyse adetimle birlikte toplam 15-20 günü buluyor bu akıntılar ve artık çok yoruldum... bizim burada iyi sayılabilecekl bir doktora gittim...her türlü testim yapıldı hepsi temiz çıktı ama bu sorunun rahim içinden de kaynaklanabileceğini söylemişti o zaman rahim içinden parça alıp biyopsi yapılabileceğini söyledi ancak şunu da ekledi senin doğum sonrası adet düzenin böyle değişmiş olabilir yani tamamıyle sağlıklı olsan da başına böyle bişey gelebilir dedi...açıkçası biyopsiden korktuğum için 4 aydır gitmedim doktora.. bugün okulumda meme kanseri bi arkadaş kanser belirtilerinin kahverengi akıntılarla başladığını söyledi ve sabahtan beri içim içimi kemiriyor...daha 25 yaşındayım ve rahim içiyle oynatmak istemiyorum ama kafam allak bullak oldu.. daha önce rahim içi biyopsi yaptıran var mı???canımın yanmasından çok korkuyorum acaba uyuşturarak yapabilirler mi????
ve bişey daha eklemek istiyorum bu akıntılarım sezaryan olduktan 4-5- ay sonra rahim ağzı yaram dondurulduktan sonra başladı...oradaki atıkların atılıp da hücrelerin kendini yenilemesi 1,5 yıldır sürüyor olamaz di mi???
Allah hepimize şifa versin... gerçekten kadın hastalıkları çok zor...
kızlar yardımınıza ihtiyacım var... adetime 2 hafta varkende ve halende gelen kahverengi akıntının ne oldugunu anlamadım ara ara geliyo ... 16 sındada adet olcam bu neyin nesi??? adetime 11 gn var
canım test yap hamıle degılsen bu lekeler genelde hormon bozuklugundan kaynaklanıyo benım prolaktınım yuksektı ve sureklı kahverengı leke gelıyodu prolaktınımı dusurduk hapla sımdı bır aydır hıc gelmıyo kesıldı bı doktora gorun derım ben dogum kontrol hapı kullandıgındada cok fazla kahverengı leke gelıyoMrb 3 haziranda adet oldum 3 gün kanamam oldu ve 3 gün sonradan bu zamana kadar koyu ve açık kahverengi leke geliyo ben bir defa yine böyle olmuştum ve düşük yaptığımı öğrendim umarım yine böyle deildir bu leke kaç günden fazla olursa zarar li bilgilendirirmisiniz.